INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
ge-money-bank-modra-na-bilemge-money-bank-modra-na-bilemSilný, 24procentní nárůst počtu poskytnutých konsolidací – to je výsledek, kterého dosáhla GE Money Bank během prvních čtyř týdnů od uvedení druhé generace tohoto produktu na trh. Díky inovaci, která umožňuje sloučit závazky až tří členů rodiny, dosáhla hodnota poskytnutých konsolidací půjček od GE Money Bank za toto krátké období již více než 700 milionů korun.

„Od konce února jsme zaznamenali skutečně významný nárůst zájmu o konsolidaci. Zvýšila se návštěvnost našich webových stránek, počet volání na informační linku a vysoký je i počet žádostí o konsolidaci. Z toho je zřejmé, že inovovat i zavedené bankovní produkty stále dává smysl. Prospívá to finančnímu zdraví našich klientů i našemu obchodu," řekl Radek Ženka, manažer spotřebitelských úvěrů GE Money Bank.

GE Money Bank poskytla od 20. února 2012, kdy byla na trh uvedena konsolidace rodinných půjček, do 18. března celkem 3 207 konsolidací. To znamená nárůst o 24 %. Celkový objem těchto konsolidací činil 703 mil. korun, což je o 24 % více než v předchozím období. Zvýšila se i průměrná částka úvěru, která aktuálně činí 225 tis. korun. O 11 % se zvýšil také počet úvěrů, které konsolidujeme od ostatních poskytovatelů půjček.

Největší novinkou druhé generace konsolidace půjček je možnost společně konsolidovat závazky až tří členů rodiny. Žadatelé tak mohou společně dosáhnout větších úspor, než kdyby konsolidovali své úvěry jednotlivě. V rámci jedné žádosti lze sloučit několik typů úvěrů, jako jsou spotřebitelské půjčky, kontokorenty, kreditní karty i půjčky od splátkových společností do maximální výše 600 000 Kč.

Dobu splácení je možné rozvrhnout dle potřeb klienta. Pokud chce žadatel maximálně ušetřit a nevadí mu stejná nebo o něco vyšší měsíční splátka, lze dobu splácení zkrátit na minimum. Pokud je naopak pro klienta zásadní nižší splátka, lze dobu splácení rozložit až na 96 měsíců.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3