INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Společnost MasterCard připravila pro držitele svých karet speciální akci. Při platbě kartou MasterCard nebo Maestro za zboží na slevovém portálu Slevomat.cz mohou získat dopravu zakoupeného zboží zdarma. Bezpečnost on-line plateb jim garantuje MasterCard® SecureCode™.

Společnost MasterCard připravila pro své klienty exkluzivní výhodu na internetovém portálu Slevomat.cz. Ti zákazníci, kteří budou platit na Slevomat.cz při nákupu zboží platební kartou MasterCard nebo Maestro, získávají možnost dopravy tohoto zboží zcela zdarma. Tato akce platí od 10. dubna do 31. května 2012.

„V současné době oblíbenost on-line nákupů roste. Lidé si často objednají zboží za velmi nízkou cenu, když se ale k částce připočítá doprava tohoto zboží do rukou zákazníka, pak se celkové náklady za objednávku vyšplhají mnohem výše. Dokonce aby lidé za dopravu ušetřili, dojíždějí si pro zboží do prodejen a vyzvedávají jej osobně. Díky společnostem MasterCard a Slevomat.cz jim tyto starosti úplně odpadají," řekla Tereza Janková, marketingová manažerka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko.

„Ve svých počátcích se slevové servery zaměřovaly takřka výhradně na nabídku voucherů do restaurací a wellness center. V poslední době pozorujeme výrazně zvýšený zájem o zboží a luxusní módu, což nás vedlo k rozšíření nabídky v těchto segmentech. S rostoucím zájmem o komodity jsme byli nuceni začít řešit otázku logistiky a dopravy zakoupeného zboží. Jsme rádi, že díky spolupráci s MasterCard můžeme našim zákazníkům nabídnout dopravu zdarma, což výrazně zvýší pohodlí nákupu na Slevomat.cz," řekl Tomáš Čupr, zakladatel a CEO Slevomat.cz

Výhodami placení kartou na internetu je kromě pohodlí, jednoduchosti i bezpečnost. Společnost MasterCard pracuje na zdokonalování zabezpečení on-line plateb kartou řadu let. Výsledkem této práce je speciální zabezpečovací technologie MasterCard® SecureCode™, která je integrována přímo na stránky obchodníka. Pro nakupování kartou je nezbytné nejprve do příslušného systému vložit potřebné informace, jako je číslo karty, její doba platnosti a bezpečnostní CVC kód (umístěný na rubové straně karty). Tato citlivá data jsou následně zašifrována a v režimu zabezpečeného spojení přenášena přímo mezi nakupujícím a zpracovatelskou bankou. Poté dochází k ověření požadavku u banky, která platební kartu klientovi vydala. Ta autorizuje prodej, předá tuto informaci nazpět zpracovatelské bance, která poté předá obchodníkovi zprávu, že prodej byl povolen. Na základě tohoto zdánlivě složitého procesu, jenž ale trvá ve skutečnosti jen několik sekund, je zamezeno veškerým rizikům, která mohou při online platbě hrozit.

Některé banky nedávno představili technologii MasterCard® SecureCode™ navázanou přímo na platební kartu. V tomto případě MasterCard® SecureCode™ funguje na bázi jedinečného dynamického osobního kódu, pomocí kterého je ověřována identita držitele karty při elektronických transakcích. Zabezpečené spojení tak zajišťuje majitelům karet ochranu jejich účtu, zatímco vydavatel karty a obchodník mají jistotu o identitě osoby, která transakci realizuje

Více informací naleznete na http://www.mastercard.cz nebo na http://www.slevomat.cz.

O společnosti MasterCard Europe

Společnost MasterCard Europe je subjekt odpovědný za řízení obchodní činnosti MasterCard Worldwide v Evropě. MasterCard Europe, se sídlem v belgickém Waterloo, spolupracuje s 51 evropskými zeměmi, které jsou administrativně rozděleny do tří zákaznických oblastí. Tyto oblasti zahrnují jednotný evropský platební prostor (SEPA), vyspělé trhy a rozvojové trhy Evropy, které sahají až k východním hranicím Ruska. Díky své síti místních zastoupení dokáže MasterCard Europe naplňovat rozličné potřeby zákazníků na nejrůznějších trzích po celé Evropě a umožňuje tak lidem obchodovat jejich vlastním způsobem a v jejich vlastním jazyce.

MasterCard přispívá k rozvoji globálního obchodování tím, že poskytuje životně důležité ekonomické spojení mezi finančními institucemi, podniky, držiteli karet a obchodníky na celém světě. Jakožto poskytovatel licencí, zpracovatel a poradce společnost MasterCard rozvíjí a uvádí na trh platební řešení, zpracovává každoročně více než 18 miliard plateb a poskytuje špičkové analytické a poradenské služby zákazníkům z řad finančních institucí a obchodníků. Prostřednictvím svého portfolia značek, mezi něž patří MasterCard®, Maestro® a Cirrus®, slouží MasterCard Worldwide spotřebitelům i podnikům ve více než 210 zemích a územích. Další informace naleznete na www.mastercardworldwide.com.

Více o Slevomat.cz

Slevomat.cz je první a největší firmou, která na českém trhu představila koncept hromadného nakupování, která svým uživatelům každodenně představuje výjimečné cenové nabídky na předjednané služby a produkty. Za dobu svého fungování zákazníkům ušetřil již více než miliardu korun a rozšířil svou uživatelskou základnu na více než jeden milion lidí.

Slevomat.cz nabízí své služby v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Liberci, Olomouci, Ústí nad Labem, Teplicích, Karlových Varech, Českých Budějovicích, Hradci Králové, Jihlavě, Pardubicích, ve Zlíně a také na Slovensku, v Maďarsku, Bulharsku, Estonsku, Lotyšku a Litvě.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3