INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

MasterCard_PayPass_Wallet_Services_-_eCommerce

Společnost MasterCard Worldwide představila PayPass Wallet Services – nový celosvětový platební program pro banky, obchodníky a partnerské organizace, který díky bezpečným platbám jediným kliknutím myší, dotykem displeje tabletu nebo přiložením chytrého telefonu urychlí a usnadní zákazníkům nákupy v obchodech nebo na síti.

Systém PayPass Wallet Services se skládá ze tří různých komponent – akceptační sítě PayPass (online PayPass a bezkontaktní PayPass), peněženky PayPass a aplikačního programovacího rozhraní PayPass. Tyto služby zajišťují shodný postup při nakupování bez ohledu na to, kde a jak spotřebitelé nakupují. Poskytují ale i sadu služeb digitální peněženky a nástroje pro vývojáře, díky nimž je snadné připojit do online akceptační sítě PayPass další digitální peněženky.

Mezi prvními partnerskými obchodníky, kteří na své webové stránky přidají tlačítko platby online PayPass, jsou společnosti American Airlines a Barnes & Noble, přičemž American Airlines začlení digitální peněženku PayPass i do své mobilní aplikace.

„Spotřebitelé chtějí platit za zboží, kdy chtějí, jak chtějí a kde chtějí. Obchodníci zase požadují pružnost, aby mohli snadno akceptovat digitální platby a aby se tak z většího počtu návštěvníků jejich stránek stali zákazníci, a to jak online, tak v kamenných obchodech," uvedl Ed McLaughlin, ředitel pro nové platební systémy ve společnosti MasterCard. „Uvědomujeme si, že co se týče plateb, žádný ze současných způsobů nezískává navrch. Služba PayPass Wallet Services zjednodušuje postup při nákupu a současně nabízí obchodníkům, bankám a spotřebitelům pružnost a možnost volby."

„PayPass Wallet Services je nejmodernější platební metodou, která usnadní placení na internetu a mobilem. Přináší do on-line světa jednoduchost, rychlost a bezpečnost plateb, které již zákazníci s touto značkou asociují při platbě na terminálech. Je to otevřený systém, kam si zákazník může přidat karty MasterCard a Maestro, ale i dodací adresy a další elektronické peněženky. Při platbě pak stačí jedno tlačítko PayPass v eShopu. Díky tomu se může systém snadno rozšiřovat a být atraktivní pro držitele karet i obchodníky," uvedl Miroslav Lukeš, generální ředitel MasterCard Europe pro Českou republiku.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3