INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Až do 10. července 2012 získají noví i stávající držitelé kreditní karty Miles & More od UniCredit Bank za své platby dvojnásobný počet mil. Platnost nasbíraných mil je neomezená, klienti navíc v ceně karty získávají cestovní pojištění s nadstandardním pojistným plněním.

„Placení kartou na cestách patří k nejbezpečnějším způsobům, jak ochránit své peníze. Na kartě je možné si nastavit denní limit, nechat si posílat SMS nebo e-mail o každé provedené platbě a každou transakci autorizovat pomocí PIN kódu," řekl Darek Filip, ředitel Household Financing UniCredit Bank.

Až do 10. července si klienti připíší 10 mil za každých 100 Kč, které zaplatí svou kreditní kartou Miles & More Gold, nebo 6 mil při platbě kartou Miles & More Standard. Mohou také požádat o bezplatné vydání dvou dodatkových karet pro své blízké a sbírat tak míle ještě rychleji. Noví držitelé karet v rámci akce navíc získají jako vstupní bonus za první transakci kartou Miles & More Gold 4 000 mil, v případě Miles & More Standard 2 000 mil.

„Speciální nabídku máme pro držitele kreditních karet ČSA, kteří až do konce července získají při pořízení kreditní karty Miles & More bonus ve výši 10 000 mil. Ty mohou proměnit třeba za letenku z Prahy do Vídně," vysvětlil Darek Filip. Nastřádané míle je možné použít kromě letenek také na ubytování v hotelech po celém světě, pronájem automobilu a další služby, přičemž platnost mil je neomezená.

Statistiky UniCredit Bank ukazují, že Češi při svých cestách v poslední době preferují spíše kratší pobyty v zahraničí, jako například eurovíkendy. Ať už se však jedná o pobyty kratší či delší, cennou výhodou je vždy bezúročné období, které je u kreditních karet UniCredit Bank stanoveno až na 45 dnů. Cestovatelé tak mohou své závazky pohodlně splatit až po návratu domů. Držitelé kreditní karty Miles & More rovněž nemusí myslet na to, aby si včas stihli uzavřít cestovní pojištění, neboť variantu Travel Basic mají již v ceně karty. Od 1. dubna navíc došlo k navýšení pojistných limitů u varianty Travel Plus i pro členy nejbližší rodiny. Jen během loňského roku pojištění Travel aktivně využilo 90 000 klientů.

UniCredit Bank je jediná česká banka, která spolupracuje s jedním z nejvýznamnějších evropských věrnostních programů Miles & More. Ten založila v roce 1993 letecká společnost Lufthansa. Kreditní karty Miles & More ve verzích Standard a Gold poskytují svému držiteli automaticky členství v programu Miles & More s možností využívat věrnostních bonusů, které se vztahují na lety, cestování nebo na zboží.

Kreditní karta MasterCard Miles & More Standard od UniCredit Bank nabízí vstupní bonus 2 000 mil a 3 míle za každých zaplacených 100 Kč. Nasbírané míle pak mají neomezenou platnost. V ceně karty je rovněž nadstandardní cestovní pojištění s pojistným limitem až 1,7 mil. Kč. Karta Standard umožňuje získat úvěrový limit od 10 000 do 250 000 Kč a v případě předschválení je možné automaticky čerpat úvěr až do výše 25 000 Kč bez potřeby doložení příjmů.

Kreditní karta MasterCard Miles & More Gold od UniCredit Bank nabízí svým držitelům vstupní bonus 4 000 mil a 5 mil za každých 100 Kč placených kartou Gold. V ceně karty je nadstandardní cestovní pojištění s pojistným limitem až 2,5 mil. Kč. Karta Gold umožňuje získat úvěrový limit od 100 000 do 500 000 Kč a v případě předschválení je u vybraných klientů možné automaticky čerpat úvěr až do výše 350 000 Kč bez potřeby doložení příjmů.

Obě karty umožňují sledovat transakce přes internetovou aplikaci Online Card kdekoliv na světě.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3