INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
GE Money Bank zahájila strategickou spolupráci s maloobchodním řetězcem hypermarketů Globus. Banka získala právo vydávat cobrandované kreditní karty ve všech obchodech Globus. Zákazníci mohou o kreditní kartu zažádat u bankovních specialistů přímo v obchodě při výběru zboží a kartu získávají takřka okamžitě, do 30 minut může klient začít nakupovat. Revoluční je zejména on-line schvalování žádosti pomocí tabletu v místě nákupu. Během prvního měsíce po zahájení spolupráce si takto sjednalo kreditní kartu MoneyCard Plus již 1650 klientů. Pobočky banky jsou ve všech centrech Globus a mají otevřeno sedm dní v týdnu od 10 do 18 hodin.

„Naše spolupráce se společností Globus usnadňuje financování nákupů zákazníkům v celé síti jejích nákupních center. S kreditní kartou MoneyCard Plus vydanou do půl hodiny si mohou bez dlouhého čekání pořídit, co potřebují. Pro schválení karty dokonce nemusí ani navštívit naši pobočku. Stačí, když si vyplní žádost s bankéřem přímo v obchodě pomocí tabletu a on-line aplikace," řekl Pavel Mencl, senior business development manager GE Money Bank, a dodal: „Další výhodou našich kreditních karet je odměňování klientů za nákupy. Díky věrnostnímu programu bene+ získají zpět až 10 % z nákupu u našich partnerů a 1 % z každé transakce. Zákazníkům Globusu tuto odměnu v prvních čtyřech měsících navyšujeme ještě o 4 %, respektive až o 250 korun měsíčně."

„GE Money Bank jsme si vybrali jako poskytovatele finančních služeb pro naše zákazníky na základě vzájemné dlouhodobé spolupráce a zkušeností v úvěrových produktech. Významnou roli hrálo samozřejmě také rychlé vyřízení kreditní karty na počkání přímo v prostorách našich hypermarketů a věrnostní program, který činí nakupování pro naše klienty ještě výhodnější," doplnil Libor Tomáš, ředitel marketingu Globus ČR, k. s.

Proces získání kreditní karty

V oddělení elektra nebo v pasáži hypermarketu jsou zákazníkům k dispozici bankovní specialisté s tablety, kteří klienty informují o výhodách a podmínkách získání karty. Po ověření identity zájemce vyplní s bankéřem přímo na místě žádost o vydání karty. Během 15-20 minut se zákazník dozví, zda je schválena. Na pobočce v prostorách nákupního centra zákazník již jen podepíše smlouvu a bez dalšího čekání kreditní kartu dostane. Po aktivaci na bankomatu u pobočky, nebo od října také prostřednictvím SMS, může začít nakupovat. Okamžitě vydaná kreditní karta je plně funkční, ale není personalizovaná. Do 14 dnů obdrží klienti její trvalou, embosovanou verzi.

Cobrandované kreditní karty GE Money Bank s logem společnosti Globus nabízejí zákazníkům nákupních center všechny výhody karet MoneyCard Plus:

• Odměna až 10 % za nákup u partnerů programu bene+ a 1 % zpět za každý nákup jinde,

• používání karty je bezpečné díky ČIPu a potvrzení PIN kódem,

• až 50 dní bezúročné období na bezhotovostní platby včetně plateb na internetu,

• úvěrový rámec až 150 000 Kč,

• možnost rozložení výdajů do více splátek,

• aktuální přehled o všech transakcích na kartě a dostupných limitech v Internet Bance,

• výpisy z karty si mohou klienti nechat posílat elektronicky,

• MoneyCard Plus je embosovaná kreditní karta s mezinárodní platností.

Pavel Zúbek,

tiskový mluvčí GE Money Bank

GE Money Bank patří mezi největší české peněžní ústavy. Jsme univerzální bankou, která disponuje třetí největší sítí 260 poboček a 698 bankomatů. Své služby orientujeme jak na občany, tak na malé a střední podniky. Naše Internet Banka byla v roce 2012 už počtvrté v řadě vyhodnocena českou veřejností jako nejlepší finanční produkt na trhu. V soutěži Zlatá koruna odborná porota již po třetí za sebou zvolila naši Konsolidaci půjček za vítěze ve své kategorii. V roce 2012 jsme také obsadili první místo v hodnocení e-mailové komunikace s klienty. Vlastní kapitál GE Money Bank tvoří téměř 30 miliard Kč, konsolidovaná kapitálová přiměřenost ve výši 17,1 % je i nadále jednou z nejvyšších na trhu.

GE Money Bank patří do skupiny General Electric (GE). Skupina GE je třetí největší firmou na světě, pravidelně se objevuje v žebříčcích nejobdivovanějších a nejinovativnějších společností světa. GE založil Thomas Alva Edison. Skupina sdružuje firmy z oblasti průmyslu a financí a reaguje na nejpalčivější problémy dnešního světa. Podniká v oblastech, jako je výroba letadlových motorů či elektrické energie, ve finančních službách nebo lékařské zobrazovací technice. GE působí ve více než 100 zemích světa a zaměstnává přibližně 300 tisíc lidí. Pro více informací navštivte: www.ge.com.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3