INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
GE Money Bank rozšířila od 12. září nabídku moderních platebních nástrojů o službu Mobito. Díky ní si klienti propojí mobilní telefon přímo se svým běžným účtem u GE Money Bank a to bez ohledu na typ přístroje. S Mobitem pak mohou bezpečně platit za zboží a služby u obchodníků, převádět si peníze mezi telefony nebo dobíjet kredit mobilu. Službu si mohou klienti GE Money Bank zřídit jednoduše přes Internet Banku. Založení i používání Mobita je navíc zcela zdarma.

„Po nedávném uvedení bezkontaktních debetních a kreditních karet s technologií PayPass představuje Mobito další zásadní inovaci služeb GE Money Bank v oblasti platebních technologií. Tentokrát jde o nástroj, který významně rozšiřuje funkci mobilního telefonu. Předností Mobita je nejen možnost jednoduchého placení za nákupy, ale také zcela nová funkce bezhotovostních převodů financí mezi mobily a jejich majiteli," řekl David Šlechtický, projektový manažer alternativních distribučních kanálů GE Money Bank. „Představením služby Mobito pokračujeme v zavádění série moderních platebních nástrojů. Následovat budou bezkontaktní nálepky a mobilní platby s technologií NFC," dodal.

Službu Mobito poskytuje GE Money Bank ve spolupráci se společností MOPET CZ. Využít ji mohou klienti banky při placení za zboží a služby u obchodníků, kteří tuto platební metodu podporují, a jejichž síť se neustále rozšiřuje. Nejde jen o kamenné prodejny, ale také e-shopy. Zajímavou možnost představují platby druhé osobě převedením peněz z jednoho telefonu na jiný. Nechybí však ani funkce dobíjení kreditu mobilních telefonů.

Veškeré platby probíhají v reálném čase 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Bezpečnost transakcí je podpořena nutností zadávání PINu jak při přihlášení do služby, tak během jednotlivých plateb. Velkou výhodou Mobita je to, že funguje na všech typech telefonů – k iPhonům a mobilům s operačním systémem Android existuje speciální aplikace, u ostatních telefonů se služba ovládá pomocí zpráv na displeji.

Jak jednoduše získat službu Mobito?

1. Po přihlášení do Internet Banky zvolit v záložce Účty a transakce nabídku Mobito a pokračovat volbou Nové Mobito

2. Vyplnit formulář Založení nového Mobita, zadat mobilní klíč a odeslat

3. Přejít na portál Mobita a podle pokynů dokončit registraci

4. Majitelé iPhone nebo telefonů s operačním systémem Android si stáhnou aplikaci Mobito

5. Aktivovat Mobito v mobilním telefonu

Založit si Mobito mohou všichni klienti GE Money Bank s běžným účtem vedeným v korunách, s debetní kartou k účtu a dále s aktivovanou Internet Bankou včetně mobilního klíče. Seznam obchodníků, u kterých pak mohou tento platební nástroj využívat, najdou zájemci na www.mobitoplatito.cz. Pro snadnou obsluhu připravila společnost MOPET CZ na svých stránkách také videonávody k používání služby.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3