INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
V rámci letošního ročníku ocenění Sodexo Zaměstnavatel roku 2012 získala Komerční banka prestižní titul NEJŽÁDANĚJŠÍ ZAMĚSTNAVATEL DESETILETÍ (The Most Desired Company 2002 – 2012). Zvláštní cenu jubilejního desátého ročníku získala Komerční banka za dlouhodobé úspěchy v kategorii, která hodnotí nejobdivovanější a nejžádanější zaměstnavatele očima českých studentů.

Jedním z hlavních důvodů pro zájem mladých studentů o práci v Komerční bance je úspěch banky na českém trhu, příslušnost k mezinárodní skupině Société Générale a propracovaný systém pro řízení lidských zdrojů a rozvoj talentovaných zaměstnanců.

„V Komerční bance mají studenti a absolventi možnost učit se od špičkových bankovních profesionálů a dále se zdokonalovat v oborech, které je zajímají. Zároveň od nich očekáváme, že budou jedním z přirozených zdrojů inovací. Sázíme na silnou týmovou spolupráci, která je nedílnou součástí naší podnikové kultury a je důležitým faktorem našeho úspěchu," uvedl k vítězství David Formánek, výkonný ředitel pro lidské zdroje Komerční banky.

K úspěchu Komerční banky přispěly také dlouhodobé aktivity v oblasti vztahů se studenty a absolventy.

„Komerční banka intenzivně spolupracuje s vysokými školami, univerzitami a studentskými organizacemi. Aktivně pořádáme workshopy a přednášky, účastníme se veletrhů pracovních příležitostí, poskytujeme odborné poradenství týkající se možnosti uplatnění v oboru bankovnictví. Při hledání zaměstnání v oboru bankovnictví jsme absolventům skutečnými partnery," dodal David Formánek.

Úspěch v desátém ročníku ocenění Sodexo Zaměstnavatel roku následuje významná ocenění, která získala Komerční banka v uplynulých dvanácti měsících: absolutní vítězství v prestižním hodnocení Fincentrum Banka roku 2011 nebo zisk titulu Nejlepší banka 2012 v soutěži Hospodářských novin.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3