INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
WPB Capital, spořitelní družstvo, nově nabízí WPB Spořicí účet bez výpovědní lhůty, se sazbou 2,55 % ročně. Účet i služby s ním spojené jsou zdarma a nulové jsou také poplatky za transakce.

WPB Capital přichází s novým spořicím účtem, který kombinuje nulové poplatky, jednoduchost založení a maximální likviditu vložených prostředků. Ty jsou k dispozici kdykoli, bez výpovědní lhůty. Výhodná úroková sazba činí z WPB Spořicího účtu bez výpovědní lhůty špičkově úročený spořicí účet, který lze založit, spravovat i rušit bez návštěvy pobočky.

„Nabízíme srozumitelný spořicí účet, který je v komfortu obsluhy na stejné úrovni jako účet v kterékoli bance. Navíc má špičkovou úrokovou sazbu, je bez jakýchkoli skrytých podmínek, a poplatků," uvedl Peter Mojcík, místopředseda představenstva WPB Capital. Úroky jsou na spořicí účet připisovány měsíčně a kdykoli je možné uskutečnit libovolný počet přívkladů a výběrů. Spořicí účet nabízí pásmové úročení. Vklad do výše 150 000 Kč je úročen sazbou 2, 55 % ročně, zůstatek nad tuto částku potom 0,05 % ročně. „Z analýzy potřeb klientů plyne, že limit nastavený na úrovni šesti průměrných měsíčních výplat je pro naprostou většinu klientů dostatečný. Pro zhodnocování vyšších částek máme připravenu nabídku produktů dlouhodobého spoření s úrokem až 4,65 % ročně," dodal Peter Mojcík.

Klíčové vlastnosti WPB Spořicí účet bez výpovědní lhůty

Úroková sazba do 150 000 Kč 2,55 % ročně, měsíční připisování

Úroková sazba nad 150 000 Kč 0,05 % ročně, měsíční připisování

Výpovědní lhůta Žádná

Pojištění vkladu Stejné jako v kterékoli bance, do 100 000 EUR

Minimální zůstatek 0 Kč

Možnost založení, ovládání a zrušení bez návštěvy pobočky Ano

Omezení transakčních operací Žádné

Určeno pro: Fyzické osoby, OSVČ, právnické osoby

Poplatky za založení, vedení, zrušení účtu a transakce 0 Kč

Poplatky za Internetbanking 0 Kč

K WPB Spořicímu účtu bez výpovědní lhůty je zřízen také běžný účet, jehož prostřednictvím lze prostředky pohodlně převádět do kterékoli finanční instituce v České republice. Také běžný účet je založen a veden zcela zdarma, nulové jsou i poplatky za transakce.

Spořicí účet lze založit osobně na pobočce v Praze nebo on-line na www.wpb.cz. Podrobnější informace lze také získat na bezplatné telefonní lince 800 345 345. Finance na spořicím účtu bez výpovědní lhůty jsou, stejně jako u ostatních vkladových produktů WPB Capital, 100% pojištěny dle zákona o bankách až do částky 100 tisíc eur.

Podrobný sazebník poplatků naleznete zde: http://www.wpb.cz/cz/sazebnik-poplatku

________________________________________________________________

O WPB Capital, spořitelní družstvo

WPB Capital, spořitelní družstvo, působí na českém trhu od roku 1999. Od svého vzniku klade důraz na rychlost, flexibilitu a individuální přístup ke svým klientům. Nabízí zajímavou škálu finančních produktů s vysokým zúročením vkladů na jedné straně, a díky obezřetné a do detailu propracované úvěrové politice i kvalitní úvěrové produkty na straně druhé. Vklady klientů WPB Capital, spořitelní družstvo, jsou ze zákona pojištěny a podléhají stejnému režimu ochrany vkladů, jako je tomu v bankovním sektoru.

WPB Capital patří mezi spořitelní družstva s nejvyšším základním kapitálem v České republice. Ten je srovnatelný s úrovní kapitálu některých bank. WPB Capital, spořitelní družstvo je držitelem řádné licence České národní banky, je napojeno na její clearingové centrum a má vlastní kód banky 2050.

WPB Capital, spořitelní družstvo, je součástí silné finanční skupiny WPB Group, do níž patří také Společnosti Online, jednička v oblasti prodeje ready-made firem a Office House, lídr v oblasti poskytování obchodních adres a pronájmu zařízených kanceláří.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3