INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Většina z nás si při cestě do Alp či jiných zahraničních hor nezapomene přibalit cestovní pojištění. To vám při úrazu v zahraničí pomůže uhradit lékařskou péči. Úraz na českých i zahraničních horách vás však může paralyzovat na dlouhé týdny, kdy budete mít díky pracovní neschopnosti velmi omezené příjmy. Vhodně zvolené úrazové pojištění může pomoci kompenzovat tuto finanční ztrátu. Slavia pojišťovna nabízí úrazové pojištění ZDRAVÍ+, které na rozdíl od obdobných pojistných produktů ostatních pojišťoven není nabízeno společně se životním pojištěním. Platíte proto pouze za to, co skutečně potřebujete. U Slavia pojišťovny je možné se pojistit pouze proti úrazu či nemoci a k uzavření pojistné smlouvy postačí vyplnění jednoduchého dotazníku. Vstupní zdravotní prohlídka není vyžadována.

Do zahraničí si většina lidí sjednává cestovní pojištění léčebných výloh. Pokud si například zlomíte nohu v rakouských Alpách při rekreačním lyžování a máte sjednané cestovní pojištění léčebných výloh, tak máte jistotu, že vám pojišťovna uhradí poskytnutou zdravotní péči. Když si nohu zlomíte na českých horách, tak budete v nemocnici ošetření zdarma v rámci veřejného zdravotního pojištění. V obou případech však za úraz nedostanete ani korunu navíc, pokud nebudete mít sjednané úrazové pojištění. Právě to totiž myslí na případy, kdy například po úrazu zůstanete v pracovní neschopnosti, a hodí se vám každá koruna. V rámci pojištění ZDRAVÍ+ se může klient pojistit pro případ smrti způsobené úrazem, proti trvalým následkům způsobených úrazem, pro případ doby nezbytného léčení úrazu, pro případ pobytu v nemocnici následkem úrazu, pro případ pobytu v nemocnici následkem úrazu a nemoci. Pojištění se sjednává na rok s možností automatického prodloužení a pojistné je možné zaplatit jednorázově na celý rok nebo ve čtvrtletních či pololetních splátkách.

„Na jednu smlouvu lze jednoduše pojistit celou rodinu – dva dospělé a až čtyři děti. Naše pojištění ZDRAVÍ+ myslí přesně na ty případy, kdy je vám sice zdarma poskytnuta lékařská péče, ale vypadnou vám díky pracovní neschopnosti příjmy. V zimním období se riziko úrazu ještě zvyšuje, stačí uklouznout na ledu či nešťastně upadnout na lyžích a máte zaděláno na několik týdnů léčení. Pak vám i vašim dětem přijde vhod každá koruna, kterou od pojišťovny dostanete," řekl o pojištění Jan Bárta, obchodní a marketingový ředitel Slavia pojišťovny.

Pojistíte se za pár korun na den, ale pojišťovna vám za úraz vyplatí tisíce

Výše vyplaceného pojistného plnění závisí na sjednaném balíčku pojištění, ale také na závažnosti úrazu a délce léčení. Úrazové pojištění se vztahuje i na rekreační sporty, které jsou provozované správným způsobem. Mezi tyto sporty lze zařadit i sjezdové lyžování na vyznačených tratích. Pojištění je možné sjednat již od 6 Kč za den.

Pan Zdeněk (30 let) z Prahy si při lyžování v Peci pod Sněžkou zlomil stehenní kost. Nohu měl 6 týdnů v sádře, poté se úraz vyléčil bez trvalých následků. Pan Zdeněk měl u Slavia pojišťovny sjednané úrazové pojištění v balíčku Úraz+ s pojistnými limity: smrt úrazem – 300 000 Kč, trvalé následky úrazu – 500 000 Kč, doba nezbytného léčení úrazu – 200 Kč/den, hospitalizace způsobená úrazem – 300 Kč/den. Toto pojištění ho stálo 290 Kč za měsíc. Pan Zdeněk si nechal od lékaře potvrdit formulář pro hlášení úrazu a nahlásil pojistnou událost. Slavia pojišťovna mu následně vyplatila pojistné plnění ve výši 8 400 Kč.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3