INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Conseq penzijní společnost, a. s., připravila novinku v možnostech penzijního spoření - penzijní program Zenit, který je již nyní v nabídce. Program nabízí zajímavý výnos podle volby spořicí strategie a zároveň také možnost zvolit si garanci. Klienti tak ani při volbě potenciálně vyššího výnosu než nabízejí transformované fondy nemusí přijít o garanci vložených peněz.

 

Program Zenit kombinuje několik fondů s různým investičním zaměřením při dostatečném rozložení rizika. Nabízí tři základní asistované strategie – konzervativní, vyváženou a dynamickou a také možnost zvolit si garanci. Garanci si klient může zvolit ke spořícímu programu za podmínky, že doba programu je alespoň 10 let a výše měsíčního příspěvku min. 500 Kč. „Tím, že garance není průběžná, ale pouze k cílovému datu, dává i tato strategie při delším než 10letém horizontu dostatek potenciálu pro výrazně vyšší výnos než zcela konzervativní strategie transformovaných fondů s garancí nezáporného výsledku v každém jednotlivém kalendářním roce“, vysvětluje Richard Siuda, člen představenstva Conseq penzijní společnosti, a. s.  „Program Zenit tak přináší řešení klientům, kteří sice chtějí získat zajímavější výnos a jsou proto ochotni akceptovat kolísající hodnotu svých úspor v čase, ale pro finální okamžik čerpání peněz chtějí mít jistotu a písemný závazek, že na jejich účtu bude minimálně tolik prostředků, kolik vložili“, dodává Richard Siuda.

Conseq penzijní společnost:

Conseq penzijní společnost, a. s., je nováčkem v oblasti penzijního spoření. Byla založena na podzim roku 2012 a na počátku roku 2013 vstoupila do III. pilíře penzijního spoření s nabídkou pěti účastnických fondů.

Jejím 100% vlastníkem je společnost Conseq Investment Management, a. s. s více než 15letou historií na českém trhu. Věnuje se zejména obhospodařování podílových fondů a individuálních portfolií pro fyzické osoby i institucionální klienty. Tato ryze česká společnost není součástí žádné finanční skupiny zahrnující banku či pojišťovnu, je tedy plně nezávislou ve svých rozhodováních. Založením penzijní společnosti Conseq rozšířil spektrum svých aktivit o novou oblast penzijního spoření se státním příspěvkem.

(tz)

 

Pro více informací prosím kontaktujte:

 

Richard Siuda, ředitel prodeje Conseq Investment Management, a. s.

E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Tel.: + 420 225 988 222, + 420 607 677 541

 

 

Jana Náchodská, Omnimedia, s. r. o.                                                               

E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Tel.: +420 221 419 220, + 420 728 480 565

 

 

Další informace: www.conseq.cz, www.mojepenze.cz

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3