INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

nubiaMyPrague1Světoznámá značka nubia představila novou řadu chytrých telefonů s názvem nubia My Prague. Luxusní značka telefonů nubia, známá po celém světě, pojmenovala novou řadu telefonů právě po hlavním městě České republiky. V duchu historie, umění, kultury hlavního města se nesla i speciální prezentace, mj. spoluvytvořená právě novým telefonem nubia.

V dnešní době už si snad nikdo z nás nedokáže představit život bez mobilního telefonu. Chytré telefony využíváme nejen k telefonování, ale také k vyřizování pracovních povinností, ať už emailem nebo jinou aplikací, hrajeme hry, komunikujeme přes sociální sítě a v neposlední řadě fotíme.

Cílem mobilních technologií je usnadnit nám život, ale zároveň nás často od reálného života odvádějí.

Filozofií značky nubia je právě zbořit tento pohled na svět mobilních technologií. Proto vznikla nubia My Prague, která zaujme nejen svým hřejivým designem, ale i funkcemi, které umožní každému uživateli zkusit si být na chvíli umělcem a vytvořit tak fotografie nebo videa, která budou mít díky vybavení telefonu špičkovou kvalitu.

A proč právě Praha? Naše hlavní město inspirovalo vedení značky nubia právě svojí kulturou, historií a uměním, a tak se rozhodlo po něm pojmenovat novou řadu těchto telefonů. Prezident Dr. Li strávil se svým týmem v Praze devět dní, při nichž zachytil novým telefonem více než 300 scenérií.

 

Technické specifikace nového telefonu nubia My Prague:

CPU/Procesor

Qualcomm® Snapdragon™ 615(MSM8939)Dual Quad-core processor
Quad-core ARM® Cortex™ A53+Quad-core ARM® Cortex™ A53

ROM and RAM

32 GB ROM+3 GB RAM
Up to 128 GB Micro-SD card

System

nubia UI 3.0(based on Android 5.02)

SIM karty

Dual SIM Dual Standby (Micro SIM x 1, Nano SIM x 1)

Sítě

TD-LTE B38/B39/B40/B41;   FDD-LTE B1/B3/B7;
TD-SCDMA B34/B39;   WCDMA 850/900/1900/2100;
CDMA 1x&EVDO 800;   GSM 850/900/1800/1900;

WiFi

2.4/5GHz Dual Band WiFi support IEEE 802.11 a/b/g/n/ac

GPS

GPS,GLONASS,Beidou

Bluetooth and Infrared

Bluetooth 4.0

Obrazovka

5.2" FHD /1920 x 1080P  

Fotoaparáty

13.0 MP rear camera/ 8.0 MP front camera

Audio

AKM4375 chipset/7.1 surround sound

Video

Real-time zoom while recording

Mikrofon

Dual-Microphone noise reduction

Senzory

Electronic compass sensor/Gravity Sensor/Light Sensor/

Gyro-sensor/Proximity Sensor/HALL sensor

Size and Weight

147.8*72.1*6(mm) /about 135g

Color

white/silver white/gold gold/gold

Others

OTG /Flashlight/Screen projection

Baterie

Li-ion Polymer battery 2200 mAh

 

Probuďte své umělecké smysly

Jedno z hlavních poselství nového telefonu nubia My Prague je dopřát všem jeho uživatelům možnost vytvářet fotografie a videa, která se mohou srovnávat s profesionálními zařízeními.

Nubia My Prague nabízí kreativní aplikaci Left Face Principle, která zobrazuje při focení selfie levou stranu uživatele.

Pomocí funkce Time – lapse (sled snímků, které jsou lidskému oku promítány tak rychle za sebou, že jednotlivé obrazy splynou v pohyb) dokáže každý vytvořit nezapomenutelné video.

Během focení s nubia My Prague je uživatelům nabízena možnost použití některého z mnoha filtrů, jež pomohou dodat výslednému snímku ten správný efekt.

Cena nubia My Prague white/silver 2GB+16GB – 349 Eur

Cena nubia My Prague white/gold 3GB+32GB – 429 Eur

O značce nubia

Značka chytrých telefonů nubia byla založena týmem visionářů 31. října 2012. Zavázala se nabízet prémiové produkty a služby zákazníkům, kteří akcentují lepší život a rádi objevují nové věci. Zakladatel Dr. Li Qiang společně s dalšími třinácti spoluzakladateli nyní vedou společnost tak, aby mohla působit celosvětově. 

Značka nubia je již nyní etablována v Číně, Severní a Jižní Americe, severní Evropě, Rusku, jihovýchodní Asii a Indii a rovněž i na dalších trzích.

Její portfolio telefonů zahrnuje série Z5, X6, Z7 a Z9. Stojí za povšimnutí, že letos nubia upoutala na sebe pozornost v celém světě tím, že uvedla jako první bezrámečkový smartphone Nubia Z9.

Jako telefon je první celosvětově, který zahrnul zajímavou funkcionalitu fotoaparátu SLR (Single Lens Reflex). Smartphony nubia se rychle stávají velmi známé jako SLR telefony. Tyto produkty jsou známy tím, že disponují těmito klíčovými ukazateli: kamera zachycující čistý obraz, dostupností po celém světě díky síti, bezrámečkovému designu, Frame interactive Technology (FiT) a technologií rozpoznávání otisků prstů (TiO). Značka získala hodně pozornosti, když byl tento telefon spatřen v rukou čínské první dámy Peng Liyuan na mezinárodní akci v Německu.

Více informací na www.nubia.cn.

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3