INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Setkání, které proběhne 18. listopadu v Londýně, bude zahrnovat jak technickou sekci, tak přednášky týkající se obchodu a marketingu. Seznámí účastníky s novými vývojářskými nástroji společnosti Samsung a poskytne jim možnost zapojit se Evropského vývojářského programu společnosti Samsung.

Společnost Samsung začala oficiálně přijímat přihlášky do prvního ročníku Evropského dne vývojářů. Tato akce, která se bude konat v londýnském Muzeu filmu 18. listopadu 2013, seznámí účastníky s novými vývojářskými nástroji a službami společnosti Samsung. Ty by měly pomáhat při vytváření zajímavých a inovativních aplikací pro celý sortiment inteligentních zařízení společnosti Samsung.

Přednášky o technickém vývoji a obchodních modelech poskytnou účastníkům z celé Evropy výbornou příležitost získat informace o možnostech spolupráce na poli aplikací a služeb společnosti Samsung a navázat dlouhodobé vztahy s příslušnými zástupci společnosti Samsung. Kromě toho bude představen i Evropský partnerský program pro vývojáře, který si klade za cíl vzájemně výhodnou spolupráci mezi společností Samsung a vývojařskou komunitou

„Účast na Evropském vývojářském programu společnosti Samsung nabízí komunitě vývojářů vynikající příležitost, neboť jim poskytuje přístup k nejnovějším zařízením pro testování jejich produktů a také jim nabízí daleko širší možnosti marketingu a propagace,“ uvedla Lee Epting, viceprezidentka divize Media Solution Centre Europe. „Chceme být v kontaktu s vývojáři, kteří mají zájem o nové technologie ještě před jejich oficiálním uvedením, jsou otevřeni vzájemné komunikaci a mají zájem vyzkoušet si na našem hardwaru mnoha způsoby své schopnosti. Tato akce je jedinečnou příležitostí, abychom položili základy výborně fungujícího vztahu,“ doplnila Lee Epting.

Jednotlivé sekce a prezentace připravené týmem společnosti Samsung se zaměří na několik hlavních témat, mezi něž budou patřit následující:

-               Nejnovější informace o Samsung SDK, které zahrnují Samsung Mobile SDK, InApp-Purchase SDK a Smart TV SDK.

-               Technické informace o platformě Tizen včetně nativních a webových API. Prezentaci povede osobně hlavní architekt platformy Alvin Kim.

-               Možnosti spolupráce se společností Samsung na službách Samsung Hub, Samsung Wallet, Hyper Local Content a řešeních pro podnikovou sféru.

Vstupenky na Evropský den vývojářů společnosti Samsung jsou zdarma, počet míst je ale omezený. Další informace o konferenci včetně informací týkajících se registrace naleznete na stránkách www.samsungdevday.com.

Vývojáři se mohou zapojit do diskusí použitím hashtagu #SamsungEUDevDay, mohou tweetovat přímo na @Samsung_Dev a mohou se zapojit také prostřednictvím Facebooku a Google+.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3