INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Ambassador Cocktail 1Prague  Convention  Bureau  ve spolupráci  s Kongresovým  centrem  Praha uspořádalo  přátelské  předvánoční  setkání  s kongresovými  velvyslanci.  Setkání  se  konalo  v rámci Ambassador Programu, kterému poskytl záštitu radní hl. m. Prahy ing. Václav Novotný.

Dne 12. prosince se v restauraci ZOOM v Kongresovém centru Praha sešlo na 30 kongresových velvyslanců, mezi nimiž byla řada známých osobností české vědy a medicíny. Tito uznávaní odborníci jsou členy mezinárodních společností, asociací a výborů, které se pravidelně setkávají na odborných kongresech a konferencích konaných po celém světě. Díky svému renomé a aktivní participací při přípravě kandidatur na tyto akce tak pomáhají Prague Convention Bureau budovat povědomí o Praze jako kongresové destinaci.

Po skončení oficiální části setkání byli účastníci setkání pozváni společností Kongresové centrum Praha a jejími partnery na koncert STRAUSS – GALA.   Předvánoční přátelské setkání kongresových velvyslanců spojené s velkou kulturní akcí bylo první svého druhu v rámci Ambassador programu Prague Convention Bureau.

„Doposud  Prague  Convention  Bureau  organizovalo  v rámci  Ambassador  programu  pouze  vzdělávací  a networkingové snídaně pro kongresové velvyslance a každoroční slavnostní ocenění kongresových velvyslanců za jejich přínos kongresovému průmyslu, tzv. Ambassador Awards Evening,“ vysvětluje Lenka Žlebková, ředitelka Prague Convention Bureau a dodává: „Večerní networkingová akce spojená s kulturním programem se u kongresových velvyslanců setkala s pozitivním ohlasem a vysokým zájmem. Do budoucna plánujeme Ambassador program rozšířit na národní úroveň a pořádat tak více networkingových akcí, ať už vzdělávacích  snídaní  či  večerních  neformálních  setkání,  v rámci  nichž  si  mohou  kongresoví  velvyslanci předávat své zkušenosti s pořádáním mezinárodních akcí.“

Hlavním posláním vzdělávacích a networkingových akcí pro kongresové velvyslance je zvýšit mezi ambasadory povědomí o významu pořádání mezinárodních kongresů jak pro jejich obor, tak pro destinaci. Prague Convention Bureau se snaží pomocí těchto akcí seznámit kongresové velvyslance s možnostmi podpory a pozitivně motivovat tyto odborníky, aby se aktivně zapojili do práce v rámci mezinárodních
asociací a snažili se získat některý ze světových či evropských kongresů v rámci jejich oboru do Prahy.

Prague Convention Bureau je oficiálním reprezentantem Prahy v oblasti kongresové turistiky. Je neziskovou organizací spolupracují s českými orgány cestovního ruchu, která nabízí účinnou pomoc při pořádání konferencí, setkání, seminářů, výstav nebo motivačních akcí v Praze. Naším posláním je propagovat Prahu jako jednu z předních evropských kongresových destinací.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3