INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Za řadu aktivit podporující společnost v boji proti koronaviru získal Stock Plzeň – Božkov v rámci 22. ročníku projektu 'Obdivované firmy ČR' ocenění 'Hrdina boje s koronavirem'.

Nejvýraznějšími aktivitami společnosti Stock Plzeň – Božkov na jaře letošního roku byla výroba 90 tisíc lahviček s dezinfekcí na ruce a jejich distribuce Vládě ČR a do maloobchodního sektoru, webinář s advokátní podporou pro podnikatele v gastronomii a finanční podpora projektu #ZACHRANGASTRO nebo iniciativy #ZACHRANHOSPODU.

Krizové období zapříčiněné rozšířením COVID-19 na našem území během jara s sebou přineslo řadu opatření, která omezila podnikání i obvyklé činnosti všech obyvatel. „Snažili jsme se rychle zareagovat na krizová opatření a využít našich možností. Vyrobili jsme tak desinfekci pro zdravotní a potravinářský sektor a podpořili jsme gastronomické podniky prostřednictvím několika dalších aktivit, která měla za cíl eliminovat dopady opatření. Toto ocenění nás samozřejmě potěšilo, a ještě větším potěšením pro nás je pozitivní efekt, který naše aktivity přinesly,“ říká Tomáš Hejkal, marketingový ředitel společnosti Stock Plzeň – Božkov.

Společnost Stock Plzeň - Božkov vyrobila 90 tisíc lahviček desinfekce na ruce, kterou věnovala Vládě ČR pro ochranu zdravotního personálu a pohotovostních služeb. Část zásob byla určena maloobchodnímu sektoru pro personál obchodů s potravinami či pracovníky potravinářských podniků. Zdarma zorganizovala webinář ve spolupráci s advokátní kanceláří CEE Attorneys, kde se podnikatelé mohli poradit o problémech, které s omezením vyvstaly. Podnikatele v gastronomii dále Stock podpořil skrze projekty #ZACHRANGASTRO nebo iniciativy #ZACHRANHOSPODU, které fungovaly na principu prodeje voucherů pro budoucí konzumaci a vygenerování prozatímního zisku a jako podpora restaurací, které fungovaly přes výdejní okénko. Pro komunitu barmanů byly připraveny streamy s předními světovými barmany, kteří poskytovali své rady a podporu barmanské komunitě u nás. Značka Captain Morgan se podílela na dobročinné iniciativě kapely Rybičky 48, která uspořádala virtuální koncert. 

Ocenění udílí sdružení CZECH TOP 100 již více než 20 let. V rámci projektu ‚Obdivované firmy ČR' hodnotí firmy samostatně ve 25 oborech, z nichž první 4 v každém oboru dávají dohromady stovku nejlepších. V těchto týdnech oceňuje sdružení firmy, subjekty a nejrůznější iniciativy, které se rozhodly bojovat s koronavirem. Hodnotiteli jsou přední ekonomičtí odborníci, manažeři firem, představitelé odborných sdružení a asociací, zástupci regionálních hospodářských komor a dalších institucí.

O Stock Plzeň – Božkov

Společnost STOCK Plzeň-Božkov je jedničkou na českém trhu, která svým zákazníkům přináší tradiční a oblíbené značky lihovin již téměř 100 let. S portfoliem čítajícím více než 100 značek je lídrem na trhu. Prodává populární výrobky značky Božkov, Fernet Stock a oblíbené vodky Amundsen a Pražská vodka. Dále distribuuje úspěšné značky jako nejprodávanější importovaný rum v Česku Captain Morgan, nejsilnější značku skotské whisky na světě Johnnie Walker, oblíbený krémový likér Baileys, nejprodávanější bourbon Jim Beam, koňak Courvoisier a mnohé další. Koupí společnosti BARTIDA v červnu 2019 doplnila společnost Stock Plzeň- Božkov své portfolio zejména o prémiové značky lihovin. BARTIDA je v Česku mimo jiné distributorem kubánského rumu Legendario, producentem vlastních ovocných a bylinných likérů Bartida Original a obchoduje s destiláty a rumy z mnoha zemí.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3