INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

polička z oknaKrycí barvy, lazury a laky Balakryl kromě své ochranné funkce motivují a inspirují k tvorbě. Ze starého okna tak může být stylová polička, z větráku třeba lampa, stačí „dát starým nepotřebným věcem nový smysl“. Tak zní také téma kreativní soutěže, která začíná už 8. dubna 2013.

Svoje síly při ní spojí Fler.cz, oblíbené online tržiště s handmade výrobky, a kultovní česká značka barev Balakryl. Jednou z podmínek zapojení do soutěže je použití barev této značky. O celkovém vítězi soutěže rozhodne veřejnost v červnovém hlasování. Za nejzajímavější nápad a jeho realizaci získá vítěz 100 000 Kč na vybavení ateliéru nebo dílny snů.

Do soutěže s názvem „Barevná hra recy-věcí“ se může zapojit každý, kdo je alespoň trochu šikovný a baví ho dávat starým věcem nový smysl. Jak to může vypadat, ukazuje designér Aleš Poláček v inspiračním videu http://www.fler.cz/magazin.

Přihlašování soutěžních výrobků začne 8. dubna a skončí 2. června 2013. Poté porota vybere desítku finalistů, o celkovém vítězi rozhodne veřejnost svým hlasováním. Ten pak získá hlavní cenu v podobě 100.000,- korun na nákup vybavení pro svůj vysněný ateliér. Ostatní finalisté budou odměněni poukazem v hodnotě 3000,- Kč na nákup barev v síti prodejen Dům barev. Podrobnosti k soutěži budou od 8. dubna zveřejněny na adrese www.fler.cz/soutez.

Zapojit se mohou i ti, kteří nejsou manuálně zruční. Hlasování o vítězi poběží od 10. do 16. června 2013 a tři vylosovaní hlasující získají nákup na Fler.cz v hodnotě 10.000,- Kč, 5 000,- Kč a 2500 Kč. Pro všechny hlasující je připravena 5-10% sleva na nákup v síti obchodů Dům barev.

„Proč kupovat nové věci, když je na světě tolik starých, které mají duši a čekají na svoji druhou šanci. Doufáme, že díky spolupráci se značkou Balakryl, kterou mají kreativní lidé tak rádi už desítky let, dokážeme zvednout zájem o recyklaci, kterou na Fleru milujeme. Moc se těším, jaké inspirativní výrobky v soutěži uvidíme,“ říká k Barevné hře recy-věcí Jiří Kubeš, zakladatel Fler.cz.

„Líbí se nám hlavní myšlenka této soutěže, protože Balakryl vždy oceňoval kreativní nápady svých zákazníků. Fler.cz považujeme za ideálního partnera. Je to místo vysoké koncentrace mnoha kreativních lidí se šikovnýma rukama a inspirativními nápady. Doufáme, že poslední tah Balakrylem vdechne nový život mnoha zajímavým projektům,“ říká Silvia Dyrcová, Brand marketing manager značky Balakryl.

www.fler.cz

www.balakryl.cz

O Fler.cz

Virtuální tržiště pro všechny, kteří se rádi kochají a obklopují originálními uměleckými výrobky - šperky, kabelkami, oblečením od talentovaných tvůrců nebo třeba maličkostmi do bytu. I tak by se dal charakterizovat portál Fler.cz, který byl spuštěn v únoru 2008 a od té doby dokázal přesvědčit tisíce kreativních lidí, aby zde nabídli svůj talent a fantazii.

Značka Balakryl

BALAKRYL je nejen nejznámější, ale také nejoblíbenější značkou vodou ředitelných nátěrových hmot v České republice. Prvotřídní kvalitu a špičkové vlastnosti přináší na trh již od roku 1985. BALAKRYL nabízí sortiment barev do interiéru i exteriéru v široké škále atraktivních barevných odstínů. Její výroba je akreditována podle ISO 9001 a ISO 14001 s důrazem na kvalitu, vliv na životní prostředí, bezpečnost a ochranu zdraví.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3