INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

produkt roku_shopBio MatchaTea Harmony zvítězil v soutěži Heureka.cz Produkt roku 2016 v kategorii čajů. Ocenění bylo uděleno na základě celoročního pozorování chování nakupujících na internetu. Zohledněn byl počet vyhledávání, oblíbenost a zájem spotřebitelů. Ocenění tedy není výsledkem rozhodnutí komise, ale opravdové spokojenosti a zájmu zákazníků.

Soutěž Produkt Roku si klade za cíl vybírat nejoblíbenější produkty dle preferencí spotřebitelů. Produkty byly za rok 2016 hodnoceny na základě počtu nákupu v internetových obchodech, počtu spotřebitelů, kteří projevili o produkt zájem a s ohledem na celkové hodnocení uživatelů. MatchaTea v soutěži zvítězil nad více než 9 tisíci dalšími produkty z kategorie čaje.

„Toto ocenění je odměna za naši dosavadní činnost a je zcela evidentní, že se ještě pořád vyplatí dělat obchod poctivě. Také proto i v letošním roce hodláme pokračovat v prodeji pravého bio MatchaTea z Japonska,“ říká Petr Patočka ze společnosti MatchaTea.cz.

Pořadatelem soutěže je Heureka Shopping s.r.o., která provozuje největší nezávislý srovnávač cen v českém internetovém prostředí Heureka.cz. Na Heureka.cz se nacházejí více než 17 milionů produktů a desítky tisíc internetových obchodů. Každý měsíc navštíví tento server v průměru 3 miliony uživatelů. Je zde možné porovnat ceny, vyměňovat si zkušenosti s dalšími uživateli, psát a číst recenze a zjišťovat informace o produktech. Poprvé vyhlašovala Produkty roku společnost Heureka Shopping s.r.o. v roce 2010.

MatchaTea je speciální druh zeleného čaje pěstovaný zastiňovací technikou, která zajistí vysoký obsah mnoha důležitých látek. Na rozdíl od běžného zeleného čaje jsou jeho listy drceny na jemný prášek a v konečný nápoj tak není jen vývarem, ale obsahuje celé listy rostliny. Na lidské tělo má povzbuzující účinky, zlepšuje paměť, náladu i soustředění. Obsahuje velké množství vitaminů a antioxidantů. Pomáhá snižovat hladinu cholesterolu v krvi a zrychluje metabolismus.

Pro další informace navštivte webové stránky http://www.matchatea.cz/ a http://www.produktroku.cz/

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3