INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Otevřít si spořicí účet PRIMA, běžný účet EXPRESNÍ konto nebo získat PRESTO půjčku – sloučení úvěrů, nebylo nikdy snazší. UniCredit Bank představuje „UniCredit Shop.cz" - zcela novou platformu prvního bankovního e-shopu v České republice. Prostřednictvím e-shopu je možné získat uvedené tři produkty, a to, aniž by klienti museli navštívit fyzicky pobočku. Bezpečnost e-shopu je pro UniCredit Bank vždy na prvním místě, a proto celá platforma splňuje náročné bezpečnostní standardy. Novou službu ocení především lidé, kteří rádi využívají moderní technologie, ale také klienti se sníženou schopností pohybu.

UniCredit Shop.cz je součástí nové podoby internetových stránek banky, které se přibližují co nejvíce potřebám jednotlivých klientských segmentů. Novinkou nového webu je také sekce věnovaná vzdělávání veřejnosti v oblasti financí tzv. Bankovní akademie. Prostřednictvím interaktivních videí jsou zde vysvětlována finanční témata jako např. půjčování nebo zhodnocování peněz včetně hypotečních úvěrů.

Zpočátku bude možné zažádat o úspěšný spořicí účet PRIMA s garantovanou úrokovou sazbou 2,5 % p.a. do konce letošního roku. Druhým produktem je EXPRESNÍ konto, což je moderní běžný účet, který je při aktivním využívání bez měsíčního poplatku a do třetice sloučení úvěrů pomocí PRESTO Půjčky. PRESTO Půjčka nabízí výhodné slučování několik úvěrů například ze spotřebitelských úvěrů, kreditních karet či kontokorentů do jednoho, kdy klienti mohou ušetřit až 40% na úrokové sazbě.

„UniCredit Bank usilovně pracuje na tom, aby se co nejvíce přiblížila svým klientům a umožnila jim využívat služby naplno. Nový obchodní kanál představuje doplněk k neustále se rozšiřující síti kamenných poboček, ale také k interaktivnímu Smart Bankingu. Dnes můžeme říci, že neexistují časové ani prostorové bariéry, které by nutily klienty využívat našich služeb pouze v provozní době. UniCredit Bank pracuje od dnešního dne, díky virtuálnímu světu, nonstop. Naším cílem je poskytnout odpověď a aktivovat spořicí účet PRIMA a EXPRESNÍ konto za 1 hodinu a PRESTO půjčku – sloučení úvěrů do jednoho dne. A to vše v případě zaslání žádosti do 16:00 hod. v pracovní den. Pevně věřím, že se nám v brzké době podaří postupně rozšířit i počet takto nabízených produktů," uvedl Giovanni Guidi, ředitel osobního bankovnictví UniCredit Bank.

Podobně jako u internetového bankovnictví, tak také e-shop splňuje nejvyšší standardy v oblasti zabezpečení všech osobních údajů a dokladů. Veškeré informace jsou chráněny několikastupňovým systémem šifrování přes SSL certifikát, které odpovídají nejmodernějším trendům na poli elektronických transakcí. Bezpečnostní systém pravidelně monitoruje a vyhodnocuje podezřelé transakce , tak aby nedošlo ke zneužití služby nebo získání produktu jménem jiné osoby, než je skutečný žadatel.

Nové webové stránky si můžete vyzkoušet na www.unicreditbank.cz a nový e-shop na www.unicreditshop.cz.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3