INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

UNIQA pojišťovna slavila úspěch v soutěži Nejlepší pojišťovna 2013 (Cena Hospodářských novin), když ovládla kategorii Pojišťovací inovátor se svou inteligentní asistencí pro motoristy UNIQA SafeLine Rent+. Ta se dokázala prosadit v hlasování veřejnosti mezi osmnácti nominovanými produkty.

Cílem kategorie Pojišťovací inovátor je představit široké veřejnosti zajímavé novinky v nabídce pojišťovacích domů. Veřejnost prostřednictvím online hlasování vybere produkt nebo službu pojišťovny, které považuje za inovativní, nejvíce zajímavé a užitečné.

„Velmi si vážíme vítězství, které je potvrzením naší dlouhodobé snahy přinášet klientům moderní všestranná řešení pro nejrůznější situace,“ komentoval úspěch předseda představenstva a generální ředitel UNIQA pojišťovny Martin Žáček. „UNIQA SafeLine Rent+ je nejpropracovanější asistenční servis pro motoristy na trhu a optimální spojení telematických služeb s pojištěním. Jeho vývoji a implementaci do naší nabídky jsme věnovali opravdu hodně úsilí. Máme velkou radost, že veřejnost tento náš produkt vyhodnotila jako nejlepší.“

Cílem projektu UNIQA SafeLine Rent+ bylo nabídnout motoristovi aktivní komplexní ochranu posádky vozu i vozidla samotného pro různé krizové situace, která nemá na trhu obdobu.

Díky nárazovému čidlu na vozidle se asistenční centrála dozví o nehodě vozu ihned, aniž by ji někdo musel nahlásit. Nezdaří-li se asistenci kontakt s řidičem, například jde-li se o vážnou havárii, posílá na přesně lokalizované místo záchranáře okamžitě. Právě rychlost, s níž je UNIQA SafeLine Rent+ schopna podobné situace řešit, může rozhodnout o životě a zdraví posádky. Osvědčila se zejména v noci na odlehlejších komunikacích.

Nenajde-li motorista svůj zaparkovaný vůz, kontaktuje asistenční centrálu s hlášením o odcizení. Díky palubní jednotce auto operátoři obratem lokalizují a za pomoci policie vrátí majiteli. Doposud byla vrácena všechna ukradená vozidla s asistenčním systémem UNIQA SafeLine Rent+.

Stane-li se, že auto po cestě přestane poslouchat, je možné stisknout nouzové tlačítko a přivolat asistenční službu, aby defekt odstranila nebo se postarala o odtah a náhradní řešení pro posádku. Tlačítko lze ale využít třeba i pro případ náhlé nevolnosti.

Kromě toho umí produkt optimalizovat pojistné podle počtu najetých kilometrů a používaných komunikací. Motoristé, kteří ročně najedou méně než 20.000 km, mohou ušetřit až 25 % z povinného ručení i havarijního pojištění. Díky nadstandardnímu zabezpečení auta může motorista ušetřit dalších 5 až 20 % na havarijním pojištění.

UNIQA SafeLine Rent+ může rovněž pomoci vést elektronickou knihu jízd nebo nabízí zpětný rozbor nehody pro prokázání skutečného průběhu události. Palubní jednotka je instalována zdarma a zapůjčena zákazníkovi na dobu platnosti pojistné smlouvy.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3