INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Komerční banka ve spolupráci s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) spustila již třetí ročník úspěšného grantového programu pro začínající podnikatele - Nastartujte se. Až do 11. září mohou zájemci na stránkách www.nastartujtese.cz přihlašovat zajímavé podnikatelské plány, videa a nově také promovat své produkty a služby.

Nejlepší podnikatelský plán, který vybere odborná porota, získá na rozjezd částku 300 000 Kč. Zapojit se může i široká veřejnost hlasováním pro nejlepší video. Autor videa s nejvíce hlasy od fanoušků získá pro své podnikání částku 50.000 Kč.  Kromě finančních odměn získají nejlepší projekty i řadu hodnotných cen od partnerů programu a mediální zviditelnění.

„Nastartujte se není jen o finanční odměně, ale také o inspiraci, zviditelnění a zajímavých informacích ze světa podnikání. Letos mohou nově účastníci získat finanční podporu i od samotných návštěvníků webu, pokud se rozhodnou své produkty a služby na webu nabízet a promovat. Jde tak o první portál na českém trhu, který nabízí zajímavé Start-upové produkty a služby na jednom místě. Začínajícím podnikatelům chceme kromě nabídky výhodných produktů a poradenství jejich rozjezd podnikání co nejvíce usnadnit. K nabídce Profi účtu zdarma jsme přidali  nabídku startovacího limitu ve výši Kč 30.000 na kreditní kartě nebo povoleném debetu, který pomůže při nečekaných provozních výdajích v začátku podnikání.“ uvádí Radek Basár, zástupce výkonného ředitele, Marketing a Komunikace a Manažer segmentů a produktů v Komerční bance.

„Před třemi lety jsme se rozhodli vyrazit do regionů vysvětlovat mladým lidem, že podnikání by mělo být první volbou pro ty nejschopnější z nich, nikoliv poslední štací pro ty neúspěšné. Nabídli jsme vzory, mentoring, oponenturu podnikatelských plánů, setkáváme se na desítkách akcí. Současně jsme s Komerční bankou spustili projekt Nastartujte se. Originalita soutěže, velká finanční odměna a následná medializace projektů mladých podnikatelů mělo za následek, že z Nastartujte se mezi mladými podnikavými lidmi stal opravdový hit,“ říká o spolupráci Karel Havlíček, předseda Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR.

V loňském roce vybírala odborná porota mezi 82 přihlášenými podnikatelskými plány. Jako nejlepší byl vyhodnocen projekt firmy Czevitrum, s.r.o., výrobce luxusních interiérových doplňků z ryze českého skla.

„Nastartujte se nás skutečně nastartovalo. Díky účasti a následné výhře jsme získali vše, co je pro start-up klíčové. Zpětnou vazbu od odborné veřejnosti, finance na snadnější rozjezd, významné partnery, mediální zviditelnění a zdravou dávku sebevědomí, že to, co děláme, má smysl a máme v tom pokračovat,“ říká o své zkušenosti Vlastimil Janecký z firmy Czevitrum.

(tz)

 

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Květen 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3