INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Drtivá většina Čechů a Slováků touží zlepšit v nejintimnějších chvílích vlastní výkonnost. Alespoň to vyplývá z výsledků Národního výzkumu sexuálního chování, který provedla agentura STEM/MARK během letošního září a října. Problémy s erekcí v něm otevřeně přiznalo 16 % dotázaných mužů, ale lepší výkon v posteli a intenzivnější sexuální prožitek pro sebe i svého partnera si přeje až 93 % respondentů, kteří se na výsledcích šetření podíleli.

Exkluzivní výzkum pořádaný agenturou STEM/MARK,a.s. ve spolupráci se značkou Clavin® Gold zahrnuje vzorek téměř 1700 respondentů. Na otázky zaměřené na sexuální chování, milostný život a záležitosti, které ho ovlivňují, odpovídalo více než 1 100 Čechů a 500 Slováků. Čtyři pětiny zkoumaného vzorku tvoří muži, pětinu ženy. V rámci šetření byli osloveni lidé nad 35 let věku, různého vzdělání a stavu, výzkum pokrývá všechny regiony České a Slovenské republiky. Z výsledků vyplynula řada zajímavých údajů vykreslujících sexuální chování, praktiky, tužby a rozdílnosti vzorku českých a slovenských mužů a žen.

„Cílem Národního výzkumu sexuálního chování bylo popsat, jak se dnes v milostném životě chovají Češi a jak Slováci. Jaký pohled na věc mají muži a jaký ženy, co nás odlišuje a co nás naopak spojuje. Jaké problémy lidi v sexu trápí a jak je řeší a zda existují nějaké nenaplněné sexuální touhy nebo bariéry," přiblížil ředitel společnosti STEM/MARK Jan Tuček. Výsledkem výzkumu bylo několik zajímavých hlavních zjištění a množství okrajových výstupů týkajících se intimního života, návyků, tužeb a preferencí zpovídaného vzorku osob, reprezentujícího Českou a Slovenskou republiku.

„Porovnáváme-li Čechy a Slováky, zajímavý rozdíl mezi oběma národnostmi je například v oblasti autoerotiky. Celých 58 % Slováků se podle svých odpovědí autoerotice vůbec nevěnuje, ale mezi Čechy je to jen 38 %," popsal jedno z témat výzkumu Tuček. Výzkum mimo jiné prozradil, že třetina respondentů je se svým sexuálním životem nespokojena nebo spíše nespokojena. Nespokojenci si v 60 % stěžují na nízkou frekvenci pohlavního styku, chtěli by jej častěji. Za nedostatkem sexu podle výzkumu velmi často stojí pracovní vytížení a únava. Až třetině tvrdě pracujících už na sex nezbývají síly. „Zajímavé například je, že osmdesát procent mužů dělá první krok a je iniciátorem milostného aktu, přitom celá třetina by byla raději, kdyby je naopak svedla partnerka," přiblížil ředitel agentury STEM/MARK Jan Tuček.

Zlepšení svého sexuálního výkonu by si přáli téměř všichni z dotázaných, kteří v odpovědích přiznali problémy s erekcí. Touhu po mocnějším výkonu ale ve výzkumu prozradilo i 43 % těch, které žádné potíže s erekcí údajně netrápí. V choulostivé oblasti mužské potence výzkum mimo jiné ukázal, že muži upřednostňující klasické trenky před boxerkami si častěji než ostatní stěžují na nízký prožitek a problémy s erekcí. Lidé s potížemi s erekcí nebo slabým sexuálním prožitkem se také podle šetření častěji rekrutují z řad nesportovců a většina lidí s neuspokojivým výkonem se nikdy neodhodlá k řešení svého problému.

Doslova revoluční účinnost při zkvalitnění erekce a silné umocnění sexuálních prožitků nyní nabízí unikátní novinka - přípravek Clavin® Gold.

„Clavin Gold s certifikovaným složením obsahuje látky, které mají pozitivní vliv na naplnění kavernózních těles, čímž zajišťuje kvalitní a dostatečně dlouhou erekci," vysvětlil princip účinku klinický farmaceut Mgr. Tomáš Volný, vedoucí farmaceutických a analytických laboratoří IINSTITUTU. Přípravek Clavin® Gold obsahuje jedinečnou složku CGradin, vyvinutou pomocí unikátního technologického procesu, která představuje synergické působení ověřených přírodních látek výrazně stimulujících libido a zesilujících sexuální prožitky.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3