INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

MartinZ vývojového centra SAP v Brně se stává součást celosvětové sítě laboratoří SAP, řadí se tak na seznam téměř dvaceti specializovaných laboratoří nacházejících se kromě území Evropy také ve Spojených státech, Kanadě, Brazílii, Číně, Indii a dalších zemích. SAP Labs Česká republika vede Martin Janáček, který v SAP pracuje od roku 2001. Zároveň SAP v Brně vytváří 80 nových pracovních míst pro zkušené vývojáře a talentované absolventy, kteří budou vyvíjet novou tvář produktů SAP.

„Pro město Brno jsou to skvělé zprávy a věřím, že díky technologickému zázemí a vzdělávacím institucím dokážeme uspokojit poptávku po talentech v tomto sektoru. Zaměstnanost v Brně roste, jsem velmi rád, že je o místní absolventy i zkušené pracovníky zájem. Gratuluji brněnské pobočce SAP k získání nového statusu a přeji všem stávajícím i budoucím zaměstnancům mnoho úspěchů v této další kapitole,“ pogratuloval brněnským zaměstnancům SAP Jaroslav Kacer, náměstek primátora města Brna.

Martin Janáček začínal v SAP před 15 lety, kdy nastoupil jako developer ve Walldorfu, německém sídle společnosti. V roce 2003 přesídlil do Brna, kde se zabýval vývojem finančních aplikací. Od roku 2008 byl vývojovým manažerem a vedl tým téměř 30 developerů pracujících na vývoji produktů v oblasti financí, kontrolingu a veřejné správy. Než nastoupil do společnosti SAP, pracoval jako marketingový manažer ve společnosti MJ servis, projektový manažer ve studentské organizaci AIESEC a vedl neziskovou jachtařskou asociaci ASV. Získal inženýrský titul v oboru Systémové inženýrství a informatika na Mendelově univerzitě v Brně.

Na pozici generálního ředitele SAP Labs Česká republika má Martin Janáček na starosti 150 současných zaměstnanců zabývajících se podporou a lokalizací produktů SAP a 80 budoucích softwarových vývojářů, designérů a talentovaných absolventů. Ti zde budou mít za úkol vývoj SAP Fiori UX s využitím nejnovějších technologií a backendové logiky společnosti SAP. SAP Fiori je nové uživatelské prostředí (UX) pro software SAP.

„S radostí vítám brněnskou pobočku SAP v síti SAP Labs. K získání tohoto statusu je nutné splnit nejvyšší standardy v oblastech kvality, dovedností a IT, integrovat strategii SAP zaměřenou na globální diverzitu a kulturu inovací a zásadním způsobem přispívat k vývoji klíčových produktů SAP. Jsem rád, že můžeme využít a podpořit místní unikátní kombinaci talentu, ekosystému, prvotřídních univerzit a vztahů se zákazníky. Díky tomu všemu se nyní SAP Labs Česká republika stává uznávaným členem sítě SAP Labs včetně certifikovaných procesů a produktů. To je důležitý milník a důvod k oslavám,“ řekl Clas Neumann, ředitel sítě SAP Labs, a dodal: „věřím, že Martinovy dlouholeté zkušenosti v SAP a jeho nadšení i způsob vedení pomohou brněnské SAP Labs navázat na perfektní výsledky.“

„Jako generální ředitel SAP Labs Česká republika budu dále posilovat pozici vývojářské části SAP jako lídra na trhu, jež přínáší inovace a nové trendy ve vývoji aplikací a jejich designu. V Brně máme skvělý tým šikovných softwarových vývojářů a vedoucích pracovníků. Těším se na nové posily, které se budou podílet na vývoji softwaru SAP Fiori a na novém způsobu, jakým budou moci uživatelé pracovat s našimi produkty.“ dodal Martin Janáček, nastupující generální ředitel SAP Labs Česká republika.

Více informací najdete na SAP News Center. Sledujte SAP na Twitteru @sapnews.

O společnosti SAP

SAP (NYSE: SAP), lídr na trhu s podnikovým aplikačním softwarem, pomáhá firmám všech velikostí a ze všech oborů k lepšímu fungování. SAP umožňuje lidem a organizacím efektivnější spolupráci a využití podnikových informací bez ohledu na to, zda je využíván pracovníky v kancelářích nebo členy představenstva, na skladě nebo v prodejně, na klasických počítačích nebo mobilních zařízeních. Díky tomu jim umožňuje mít vždy náskok před konkurencí. Aplikace a služby společnosti SAP pomáhají zhruba 310 000 zákazníků v dosahování vyšších zisků, v udržitelném růstu a v přizpůsobování se aktuálním potřebám. V České republice působí společnost od roku 1992 a dosud získala více než 1 300 zákazníků z oblasti podniků, finančních institucí a organizací veřejné správy.Další informace naleznete nawww.sap.com.

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3