INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Kia TUkas_Auto_Adámek_exteriér30. března 2017 byl v Praze slavnostně otevřen zcela nový showroom Kia postavený podle globálního designového konceptu automobilky Kia Red Cube. Vůbec první stylové dealerství Red Cube v Praze a třetí v České republice vybudovala společnost TUkas Auto Adámek spadající do skupiny TUkas. Již sedmé pražské dealerství Kia se nachází v atraktivní lokalitě Praha 4 Modřany.

 

 

 

 

02 IMG_2946Slavnostního otevření a oficiálního zahájení prodeje a servisu se za společnost KIA MOTORS CZECH zúčastnil prezident pan Jong Kook Lee a Manažer rozvoje dealerské sítě pan Roman Kalina. Za skupinu TUkas byl přítomen zakladatel a majitel pan Jiří Tůma a generální ředitel pan Petr Lehký. Moderátorem a tváří akce byl známý herec, tanečník a motoristický nadšenec Jan Révai.

„Jsme velice rádi, že hlavní město Praha má své první dealerství v konceptu Red Cube. Zákazníci se s tímto moderním designem Kia mohou setkat mimo jiné v Brně a také Jihlavě,“ říká Jong Kook Lee prezident, KIA MOTORS CZECH a dodává „Nový standard autosalonů Kia je zásadním přínosem v budování image automobilky v České republice, který tak navazuje na celosvětovou identitu značky. Do budoucna plánujeme otevření nových dealerství v tomto stylovém designu, neb naším přáním je, aby zákazníci vnímali výjimečnost a rozmanitost značky Kia v jejich domácím prostředí.“

03 IMG_2957„Jsme hrdí na to, že se nám podařilo rozšířit portfolio skupiny o tak renomovanou a kvalitní automobilovou značku, která má u nás stále větší oblibu,“ říká Jiří Tůma, jeden ze zakladatelů a majitelů skupiny TUkas. „Našim zákazníkům máme určitě co nabídnout a věřím, že se nám podaří nastavit nové standardy kvality poskytovaných služeb, ať už jde o náš rodinný přístup nebo silné zázemí skupiny.“
Nový autosalon značky Kia v TUkas Auto Adámek byl vybudován v rekordně krátké době
a náklady na jeho výstavbu dosáhly řádově desítek milionů korun. Unikátní není jen design, ale také systém vytápění a ochlazování. V autosalonu byla instalována unikátní technologie iClima skládající se z tepelného čerpadla vzduch – voda na plynový pohon v kombinaci s kapilární sítí, která vzájemnou interakcí umožňuje dosažení dosud unikátních úspor energie a udržování nadstandardní celoroční tepelné pohody a zdravého užívání. Nový autosalon je situován v Praze Modřanech v ulici Povodňová hned vedle tradičního autosalonu TUkas Auto Adámek, kde zůstává i nadále autorizovaný servis dalších značek.

Kia TUkas_Auto_Adámek_interiérKoncept Red Cube představuje vizuální zastřešení dlouhodobé designové strategie značky Kia a je dovršením změny její korporátní identity, která započala před více než 10 lety s příchodem Petera Schreyera na pozici šéfdesignéra automobilky Kia. Nové pojetí reprezentativních prodejních a servisních prostor vychází ze základních designových atributů automobilky. Výrazně červená korporátní barva značky Kia, je zastoupena ve všech základních prvcích nacházejících se v interiéru dealerství a jeho blízkém okolí.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3