INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Direct_pojistovna_logoSpolečnost Cetelem rozšiřuje od května 2012 svoji nabídku pojistných produktů o nové „Majetkové pojištění Cetelem" a „Cestovní pojištění Cetelem", které pro ni připravila DIRECT Pojišťovna. Cetelem pojištění si zájemci mohou sjednat přímo na stránkách společnosti Cetelem: www.cetelem.cz.

„Uvedení nového Cetelem pojištění na trh je logickým krokem, který odpovídá naší strategii poskytování vysoce kvalitních a komplexních finančních služeb dostupných široké veřejnosti," říká Václav Horák, generální ředitel a místopředseda představenstva Cetelem ČR. „Při výběru partnera pro tento typ pojištění byla rychlost a jednoduchost sjednání pojistky klíčovým faktorem. Plusem našeho partnera pro oblast pojištění, jsou rovněž kvalitní služby a bohaté zkušenosti s prodejem pojištění prostřednictvím internetu a po telefonu," dodává Václav Horák.

„Nová partnerská spolupráce s jedním z nejvýznamnějších nebankovních poskytovatelů úvěrových produktů, společností Cetelem, přiblíží naše služby většímu okruhu klientů," říká Ján Čarný, generální ředitel a předseda představenstva DIRECT Pojišťovny. „Do budoucna plánujeme pro Cetelem nabídku pojistných produktů nadále rozšiřovat. Pokračujeme tak ve strategii navazování spolupráce se silnými partnery," dodává Ján Čarný.

Partnerství s DIRECT Pojišťovnou přináší klientům společnosti Cetelem možnost uzavřít pojistnou smlouvu snadno a během několika minut přes internet a to v pohodlí svého domova. Navíc, pokud klient zaplatí pojistné virtuální kartou Cetelem, získá 10% ztéto platby zpět na svou kartu Cetelem.

Pojištění majetku

v rámci pojištění majetku si mohou klienti Cetelemu sjednat pojištění nemovitosti a domácnosti ve třech různých balíčcích MINI, OPTI A MAXI. Ty kombinují různé varianty ochrany majetku proti živelním událostem, odcizení, vandalismu, vodovodním škodám či proti přepětí a zkratu. Součástí každého balíčku je navíc pojištění zahrady a asistenční služby již v základní ceně.

Cestovní pojištění

Kromě rychlosti sjednání cestovního pojištění ocení aktivní turisté v případě problémů asistenční služby, které jsou jeho standardní součástí. Jistotu mají klienti také díky bezplatnému prodloužení pojištění léčebných výloh, když se z důvodu zásahu vyšší moci vrátí ze své cesty později, než plánovali. Náklady na léčebné výlohy v zahraničí jsou kryty až do výše 3 000 000 Kč a součástí pojištění je také úhrada nákladů na případnou záchrannou pátrací činnost horské služby a ostatních záchranných sborů.

Sjednat si Cetelem pojištění nebo zjistit bližší informace o jeho parametrech je možné na www.cetelem.cz/pojisteni

***

Společnost CETELEM ČR, a.s. je silnou a stabilní společností s významným postavením na českém finančním trhu, řadící se mezi nejvýznamnější nebankovní poskytovatele úvěrových produktů a služeb. V loňském roce společnost oslavila již patnáct let úspěšného působením na českém trhu spotřebitelských úvěrů. V průběhu své historie se stala inovátorem a průkopníkem v mnoha oblastech, především v oblasti internetu. Cetelem byl založen v říjnu 1996 a svou obchodní aktivitu zahájil o rok později v červnu. Mezi základní principy společnosti patří již od počátku jejího působení zásady zodpovědného úvěrování. Cetelem je držitelem licence platební instituce vydávané Českou národní bankou. Licence je potvrzením toho, že společnost splňuje přísné regulatorní nároky obdobné požadavkům kladeným na banky a zároveň důkazem důvěryhodnosti a stability společnosti na českém finančním trhu. Společnost nabízí vysoce konkurenceschopné portfolio produktů, založené na zodpovědném a individuálním přístupu ke klientovi. Prostřednictvím sítě svých poboček a sítě obchodních partnerů nabízí klientům: klasické spotřebitelské úvěry, poskytované v místech prodeje zboží a služeb, osobní půjčky, kreditní karty, produkty určené k financování motorových vozidel a různé typy pojištění.

Cetelem je stoprocentní dceřinou společností francouzské banky BNP Paribas Personal Finance, která nabízí spotřebitelské úvěry již od roku 1953 (do roku 2008 pod značkou Cetelem). Za více než 58 let své činnosti postupně rozšířila pole svého působení do více než třech desítek zemí světa na čtyřech kontinentech. BNP Paribas Personal Finance je součástí mezinárodní finanční skupiny BNP Paribas, která je jednou ze šesti nejsilnějších bank na světě a jedničkou v Eurozóně, co se objemu vkladů týče.

DIRECT Pojišťovna vstoupila na český trh 21. května 2007 s přímým prodejem autopojištění. Nejdříve nabízela povinné ručení, které v srpnu 2007 doplnila o havarijní pojištění. V dubnu 2009 rozšířila portfolio svých produktů o pojištění majetku a odpovědnosti občanů a od podzimu 2010 nabízí klientům také cestovní pojištění. V červnu 2011 získala DIRECT Pojišťovna ocenění Pojišťovací inovátor v soutěži Hospodářských novin, a to za svoji revoluční službu AutoHELP, kterou představila klientům v září 2010. V říjnu 2011 zvítězila DIRECT Pojišťovna se svými webovými stránkami v soutěži WebTop100, v kategorii Finance, a potvrdila tak přední postavení na internetovém trhu s pojištěním. Vlastníkem DIRECT Pojišťovny, a.s. se v červnu 2009 stala britská pojišťovací skupina RSA Insurance Group Plc.

Společnost RSA, jež na trhu působí již bezmála 300 let, je jednou z vedoucích multinárodních pojišťovacích skupin obchodovatelných na burze. Má silné zastoupení ve Velké Británii, Skandinávii, Kanadě, Irsku, Asii a na Středním východě, v Latinské Americe a ve Střední a Východní Evropě, přičemž tak může působit ve více než 140 zemích. Pojišťovací skupina RSA je společnost se zhruba 23 000 zaměstnanci, která se zaměřuje na všeobecné pojištění. V roce 2011 jí upsaná pojištění dosahovala výše 8,1 miliardy liber.

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3