INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
KRUK International s.r.o. rozeslal u příležitosti Mistrovství Evropy UEFA 2012 zvláštní nabídku pro zadlužené osoby. Akce byla připravena v souvislosti s událostí fotbalového svátku, který spolupořádá mimo jiné město Vratislav, kde se nachází hlavní sídlo skupiny KRUK. Je to další prvek nové pro-dohodové strategie, která se společně s KRUK International objevila na českém trhu na začátku tohoto roku. Společnost s polskými kořeny klade důraz na smírné dohody se zadluženými osobami jako nejlepší způsob řešení finančních problémů a splacení dluhů.

Na začátku června KRUK International posílá zadluženým osobám dopisy, v nichž nabádá k zaplacení dluhů ve splátkách, přizpůsobených jejich finančním možnostem. Obálky a v nich obsažené dopisy byly doplněny grafickými prvky, které souvisí s právě probíhajícím Mistrovstvím Evropy ve fotbale. Všechno je spojeno heslem „Společně vyhrajme nad dluhem!". KRUK International deklaruje, že chce hrát s dlužníky v jedné skupině a hodlá je aktivně podporovat v boji se zadlužením. Jakým způsobem? Firma nabízí v České republice výjimečnou možnost splácení dluhů, a to ve splátkách přizpůsobených aktuální finanční situaci zadlužených osob. Stačí se telefonicky nebo písemně obrátit na KRUK International a sám nabídnout splácení ve splátkách, které jsou reálné. Tato ujednání budou následně obsažena v dohodě, která - bude-li placena včas a podle dohodnutých splátek - uchrání zadlužené osoby před exekutorským jednáním a jeho dodatečnými a zbytečnými náklady.

Podnětem k rozeslání takových výjimečných „fotbalových" dopisů byl mimo jiné původ skupiny KRUK. Centrála této skupiny, která je nepochybným lídrem na trhu správy pohledávek v Polsku a Rumunsku, se nachází právě ve Vratislavi (Wroclaw), jednom z čtyř měst, kde se konají utkání EURO 2012 v Polsku. Je to také město, kde bude hrát svá utkání Česká fotbalová reprezentace.

– Každý ví, že Češi milují fotbal. Jako společnost pocházející z města, které se přímo podílí na pořádání utkání, jsme se chtěli připojit k budování pozitivní atmosféry v nejbližších týdnech. Proto jsme se rozhodli nabídnout zadluženým osobám takové „fotbalové" dohody, které umožňují zaplacení jejich dluhů v reálných splátkách. – říká Vítězslav Kus, obchodní a marketingový ředitel KRUK International –Dohoda uzavřená s KRUK International má za následek to, že přestáváme být zadluženými osobami. Pokud dodržíme podmínky dohody, připojíme se ke skupině osob, které pravidelně hradí své splátky. Tímto způsobem se vracíme do normálního života. Svou pozornost tak můžeme plně věnovat fotbalovým utkáním. – doplňuje Kus.

Inovace strategie KRUK International spočívá ve zcela novém přístupu k vymáhání pohledávek. Totiž pracovník vymáhací společnosti je zadlužené osobě partnerem, pomáhá jí v problematické finanční situaci a společně s ní hledá nejlepší řešení přijatelné jak pro dlužníka, tak i instituci, které dluží peníze. Je to zcela nový přístup k vymáhání pohledávek, kterýumožňuje zadlužené osobě poradit si s problémy a zachovat si tvář a věřiteli postupně získat své peníze zpět.

V příloze naleznete dopis a obálku, kterou KRUK International posílá zadluženým osobám.

Společnost KRUK International s.r.o. je členem skupiny KRUK, která je mezinárodní společností zabývající se správou pohledávek na trzích střední a východní Evropy. Její činnost spočívá ve vymáhání pohledávek jak finančních a nefinančních institucí lokálního rozměru, tak i zákazníků z řad nadnárodních korporací. KRUK International tedy spravuje pohledávky bank, zprostředkovatelů úvěrů, pojišťovacích firem, leasingových společností, operátorů pevných linek a mobilních telefonů, provozovatelů kabelových televizí, dodavatelů digitálních platforem, dodavatelů komunálních služeb a firem ze sektoru FMCG (rychloobrátkové zboží). Druhou klíčovou oblastí činnosti jsou inkasní služby, v nichž se příjmy zakládají na provizích. V letech 2008 – 2011 skupina KRUK přijala zakázky na vymáhání v celkové nominální hodnotě téměř 154,8 miliard CZK.

Kromě KRUK International patří do skupiny KRUK také společnost KRUK S.A., která je jedničkou na polském trhu správy a vymáhání pohledávek, právní kancelář RAVEN, detektivní kancelář a dále registr informací o dlužnících ERIF Biuro Informacji Gospodarczej.

Skupinu KRUK založili v roce 1998 Piotr Krupa a Wojciech Kuźnicki. Na počátku byly hlavní aktivity společnosti KRUK orientovány na polský trh, kde si firma rychle získala pozici lídra ve svém oboru. Od roku 2007 KRUK postupně rozšiřuje oblasti své působnosti v regionu střední a východní Evropy. Po zdařilém vstupu na rumunský trh v roce 2007, kde se firma okamžitě stala jedním z předních hráčů, zacílil KRUK na český a slovenský trh, kde v roce 2011 vznikly nové pobočky. Pro získání pozice dominantní mezinárodní firmy na trzích střední a východní Evropy je naplánována další obchodní expanze do Maďarska.

Dynamický vývoj skupiny KRUK v regionu je výsledkem inovativní politiky orientované na smírné řešení dluhových problémů. Strategie je zaměřena na vstřícný přístup k dlužníkům a maximální snahu o uzavření vzájemné dohody o jednorázovém splacení nebo postupném splácení dluhu. Hlavním cílem tohoto přístupu společnosti KRUK je motivovat dlužníky k zahájení jednání o splacení svých dluhů ve formě splátek, které si mohou dle aktuální finanční situace dovolit.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3