INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Už pátou sezónu mohou klienti UniCredit Bank vybírat v zahraničí hotovost z bankomatů skupiny UniCredit za stejných podmínek jako v České republice. Další výhody mohou během svých cest využít, pokud si svoji debetní kartu připojí ke dvěma účtům. Výrazně totiž ušetří na případných konverzích a zajistí se tak proti kurzovému riziku.

„Jednotná sazba za výběr z bankomatu v Česku i zahraničí výrazně usnadňuje cestování turistům na dovolené i lidem vyjíždějícím na služební cesty, kteří si již nemusí hlídat, jestli si s sebou vzali dostatečnou hotovost. Naši klienti mohou mít u sebe bezpečné množství peněz, které právě potřebují, a v případně nutnosti si další obnos vyberou z jakéhokoliv bankomatu skupiny UniCredit bez navýšení nákladů," řekl Darek Filip, ředitel Household Financing UniCredit Bank.

Klienti UniCredit Bank využívající některé z Osobních nebo Business kont mají dokonce výběry z bankomatů v ČR i v zahraničí zcela zdarma, ostatním je za každý takovýto výběr účtováno pouze 5 Kč. Už pátým rokem tak klienti UniCredit Bank šetří na každém výběru z bankomatu v zahraničí desítky korun.

V současné době mohou klienti UniCredit Bank využít více než 19 000 bankomatů ve 20 evropských zemích, kde působí skupina UniCredit. „V průběhu loňského léta vybírali naši klienti nejčastěji hotovost v Itálii, Chorvatsku, Německu, ale také v Rusku. V počtu výběrů z bankomatů v jednotlivých městech se na prvních místech objevovala Barcelona, Řím, Antalya, Istanbul a Split," popsal Darek Filip, ředitel Household Financing UniCredit Bank.

Češi se naučili na svých cestách šetřit náklady ještě dalším způsobem. V období dovolených UniCredit Bank zaznamenává nárůst zájmu o připojení debetních karet k dvěma účtům, v současnosti se podíl karet navázaných na dva běžné účty v různých měnách pohybuje okolo 6,5 %. Kromě korunového účtu je největší zájem o účet vedený v eurech.

Hlavní výhodou propojení debetní karty se dvěma účty je odstranění kurzového rizika. Pokud klient vybírá z bankomatu v Česku, je mu transakce automaticky odečtena z korunového účtu v poměru 1:1. Pokud vlastní účet v eurech a cestuje na dovolenou do Řecka, Španělska či Itálie, jsou mu veškeré eurové transakce účtovány rovněž v poměru 1:1 z eurového účtu.

Bankomaty skupiny UniCredit v zahraničí

Na webových stránkách UniCredit Bank je k dispozici uživatelsky jednoduchý nástroj na vyhledání nejbližšího bankomatu v zahraničí patřícího do skupiny UniCredit – http://www.unicreditbank.cz/cz/kontakty/bankomaty-unicreditgroup.html.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3