INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Sbírat zlaťáky za nákup medailí, medailonků, sad oběžných mincí, investičních medailí a dárkových předmětů mohou od července zákazníci České mincovny. Ta nově nabízí věrnostní program založený na možnosti uplatnit slevu na vybrané zboží v e-shopu mincovny.

Za zboží zařazené do věrnostního programu získá zákazník při nákupu v internetovém obchodě České mincovny určitý počet zlaťáků. Zlaťáky jsou virtuální platidla, kdy jeden odpovídá jedné koruně slevy, kterou lze uplatnit v příštím nákupu. „Například při koupi půlkilové platinové medaile Václav Havel v hodnotě 800 000 korun dostane zákazník téměř pětitisícovou slevu na další nákup," specifikoval obchodní ředitel České mincovny Tomasz Surdy. Nebo pokud si někdo chce zkompletovat celou sadu medailí, třeba sérii zlatých uncových medailí Hrady a zámky, může si za získanou slevu pořídit například stříbrný medailonek, který ho bude stát už jen korunu.

Platnost zlaťáků získaných za nákup je přitom do konce následujícího roku od jejich připsání na online účet, zákazníci si je tedy mohou šetřit a využít všechny najednou.

Spuštění věrnostního programu je dalším krokem ke zjednodušení a zatraktivnění nákupů zlata a dalších drahých kovů v České mincovně. Společně s programem pro věrné zákazníky byly spuštěny i uživatelsky komfortnější webové stránky, které nahradily původní internetový obchod z ledna 2011.

„Možnosti nakoupit přes e-shop využívá 75 % našich zákazníků," uvedl Tomasz Surdy. I proto je věrnostní program vázaný pouze na online nákupy. „Vycházíme ze statistik, které dokazují, že internetový prodej je velmi populární, a to nejen v případě medailonků, dárkových předmětů či medailí. Dokonce i v případě zlatých slitků a mincí, u nichž zpravidla není nákupní rozhodnutí impulsivní, ale velmi pečlivě rozmyšlené," doplnil obchodní ředitel.

O České mincovně

Česká mincovna sídlící v Jablonci nad Nisou svým vznikem navázala na dlouholetou tradici ražby mincí na území Čech, Moravy, Slezska a Slovenska. Po celou dobu své existence je výhradním a jediným oprávněným dodavatelem oběžných a pamětních mincí pro potřeby České národní banky. Na svém kontě má i ražbu oběživa pro zahraniční centrální banky. Rozvíjí vlastní výrobu pamětních medailí, medailonků, Smart mincí a replik historických platidel. Zabývá se také distribucí zlatých investičních slitků.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3