INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Od 1. srpna 2012 nabízí Hypotekomat.cz, internetový poradce a zprostředkovatel hypotečních úvěrů a refinancování hypoték, všem svým klientům, kteří si sjednají hypoteční úvěr, odhad ceny nemovitosti zdarma. Nabídka se vztahuje výhradně na koupi bytů či rodinných domů na území hlavního města Prahy. Výše úspory závisí na hodnotě a typu nemovitosti, bance poskytující hypoteční úvěr, a pohybuje se zpravidla mezi 3,5 tis. až 6 tis. Kč. Částka za odhad hodnoty nemovitosti bude všem zájemcům o hypoteční úvěr proplacena zpětně po uzavření hypoteční smlouvy.

Pro uplatnění této výhody stačí v jednoduchém online formuláři o hypoteční úvěr zadat pražské PSČ. Odhad bude následně realizován poradcem, který si po obhlídce nemovitosti vyžádá od klienta potřebné dokumenty. Smyslem této služby je zejména časová úspora klienta. Cena odhadu závisí zejména na typu nemovitosti a bance poskytující hypoteční úvěr a je smluvně sjednána mezi klientem a odhadcem. Cena, kterou klient zaplatil za odhad, mu bude zpětně proplacena po uzavření smlouvy o hypotečním úvěru s bankou.

Marek Nebesář, jednatel společnosti NetRoad s.r.o., která je provozovatelem projektu Hypotékomat.cz, novou nabídky komentuje: „Protože nám nestačí nabízet pouze jedny z nejlepších úrokových sazeb na trhu hypoték a šetřit klientům desítky tisíc korun, rozhodli jsme se pro naše klienty připravit další příjemný bonus. Odhad nemovitosti zdarma je zatím platný při koupi nemovitosti na území hlavního města Prahy. V plánu ale máme zavést obdobně výhodné nabídky i pro ostatní regiony České republiky."

Online forma zprostředkování hypotečních služeb projektu Hypotékomat, díky níž žadatelé o hypotéku řeší celý proces snadno a rychle z pohodlí svého domova, je stále více populární. Trend nárůstu počtu žádostí o hypotéky a refinancování pokračoval i v měsíci červnu a červenci.

Hypotékomat.cz

Hypotékomat.cz je český internetový projekt věnující se nabídce výhodných hypotečních úvěrů předjednaných u partnerských bank. Za projektem Hypotékomat.cz stojí internetová agentura NetRoad s.r.o., která vytváří a provozuje vlastní internetové projekty. Hypotékomat.cz má za cíl přinést svým klientům výhodné a transparentní nabídky úvěrů na bydlení prostřednictvím internetových stránek. Zakládáme si na profesionálním osobním přístupu a férovosti ke klientům, která jinde není standardem. Projekt není pouhým zdrojem kontaktů (leadů), ale díky partnerství s makléřskou společností Partners, je poskytovatelem komplexního servisu kolem hypoték a pořizování nového bydlení, včetně možnosti předběžného odhadu hodnoty nemovitosti anebo potřebného právního servisu. V současné době je možné vyřídit standardní hypoteční úvěr nebo refinancování stávající hypotéky.

Více informací najdete na www.hypotekomat.cz.

Kontakt pro média:

ACCEDO Czech Republic Communications, s.r.o.

Gabriela Wolfová, Senior PR Consultant

Tel.: +420 777 666 708

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Ondřej Hampl, Managing Partner

Tel.: +420 775 132 199

E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

www.accedogroup.co

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3