INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Ten, kdo plánuje výstavbu nebo rekonstrukci a modernizaci svého domu či bytu s ekologickým záměrem, získá nyní u Raiffeisen stavební spořitelny vyřízení úvěru zdarma. Ušetřit tak lze až 10 tisíc korun. Akce platí do konce listopadu.


Raiffeisen stavební spořitelna nabízí do konce listopadu v rámci EKOprogramu získání úvěru zdarma. Jedná se o účelově vázaný překlenovací úvěr, za jehož zřízení zaplatí zájemci běžně jedno procento z celkové částky, minimálně tisíc korun, maximálně 10 tisíc korun. EKOprogram je určený mimo jiné na financování zateplení domu, výměnu kotle, radiátorů a instalaci regulace, dále je vhodný například na výměnu oken či na pořízení alternativního zdroje energie, jako je tepelné čerpadlo či solární systémy.
„Podle statistik Raiffeisen stavební spořitelny si lidé v rámci EKOprogramu zatím nejčastěji půjčují 400 tisíc korun. Díky naší akční nabídce tedy nyní reálně šetří průměrně čtyři tisíce korun, u vyšších úvěrů však jejich úspora dosáhne až 10 tisíc korun," říká Vladimír Vyčítal, vedoucí oddělení vývoje produktů pro fyzické osoby z Raiffeisen stavební spořitelny.
EKOprogram od Raiffeisen stavební spořitelny
EKOprogram zahrnuje úvěry HYPOsplátka plus a REKOpůjčka plus. Jsou dostupné ihned při založení stavebního spoření, bez čekání a bez akontace. Současně lze u nich libovolně navýšit splátky.
Rozsáhlejší projekty nad 300 tisíc korun lze výhodně financovat s úvěrem HYPOsplátka plus. Mezi jeho výhody patří například úroková sazba od 3,7 %, možnost rozložit splatnost úvěru téměř na 30 let nebo v případě nutnosti si odložit splátky až o 6 měsíců. REKOpůjčka plus se hodí zejména na menší rekonstrukce. Úrokovou sazbou získáte od 4,7 %. Do výše 400 tisíc korun je tento úvěr bez zajištění.
O Raiffeisen stavební spořitelně
Raiffeisen stavební spořitelna poskytuje v České republice stavební spoření od roku 1993, kdy vstoupila na trh jako první stavební spořitelna, ještě pod jménem AR stavební spořitelna a.s. Patří do rodiny Raiffeisen, největší soukromé finanční skupiny na rakouském trhu.
Provozuje širokou síť více než 200 poradenských míst na území celé České republiky a je spolehlivým partnerem pro řešení nejen bytových potřeb. Mezi produkty stavebního spoření nabízí také výhodné úvěry na bydlení. Její finanční poradci klientům poskytují komplexní finanční poradenství v otázkách bydlení, zajištění života, majetku, rodiny i zabezpečení na stáří.
(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3