INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Smartbanking od ČSOB a Ery se od prosince rozšiřuje o další služby. Uživatelé si mohou pomocí aplikace nově sjednat cestovní pojištění, dobíjet kredit a také prohlížet platební karty či blokované částky na účtu. Aplikaci si za necelý rok fungování stáhlo přes 90 tisíc uživatelů, kteří přes něj provedli transakce v objemu téměř 4,5 miliardy korun.

„Jednoznačně nejvyužívanější službou je mezi uživateli ČSOB a Era smartbankingu zjištění zůstatku na účtu. Tato funkce tvoří téměř 60 % všech uskutečněných operací. Při vytváření nových služeb jsme často vycházeli přímo z klientských podnětů. Snažíme se jejich přáním a požadavkům co nejvíce vyhovět, tak aby pro ně byl smartbanking ještě pohodlnější. Zároveň jsme vzali na vědomí fakt, že lidé chtějí především ušetřit čas a současně mít své finance pod kontrolou. Myslím si, že nové funkce tyto požadavky dokonale splňují a přinesou všem uživatelům ještě vyšší komfort," řekl Jan Vimr, výkonný manažer Vývoje finančních služeb ČSOB a Ery.

„Za velice komfortní považuji zejména možnost sjednání cestovního pojištění. Z našich statistik totiž vyplývá, že klienti si vyřizují pojištění až na poslední chvíli, nejoblíbenější je přitom sjednání přes internet. Den před cestou si tímto způsobem sjedná pojištění téměř polovina klientů. Díky smartbankingu se nyní budou moci pojistit například až během cesty do zahraničí, což teď v zimě ocení hlavně ti, kdo na to zapomenou před pobytem na horách," řekl Vít Janouch, produktový manažer cestovního pojištění ČSOB Pojišťovny.

Nové služby v aplikaci ČSOB a Era smartbanking

1. Blokace

Zobrazení blokací způsobených platební kartou, které nejsou ještě zaúčtované (stržené z účtu).

2. Dobití kreditu

Možnost snadného dobití kreditu předplacených SIM karet všech 3 mobilních operátorů.

3. Cestovní pojištění

Klient si může jednoduše sjednat a rovnou i zaplatit cestovní pojištění pro sebe i své blízké.

4. Platební karty

Zobrazí přehled karet k uživatelovým účtům včetně doplňkových služeb. V seznamu lze nalézt i karty disponentů.

Za prvních 11 měsíců si aplikace stáhlo přes 90 tisíc uživatelů, kteří provedli transakce v objemu necelých 4,5 miliardy korun. Lidé na aplikaci nejvíce oceňují její jednoduchost a použitelnost prakticky kdykoli a kdekoli. Díky tomu je ideální pro aktivní lidi, kteří potřebují mít své finance neustále pod dohledem. Ačkoli je aplikace nejpopulárnější ve věkové skupině 20 až 45 let, oceňuje tento komfortní a intuitivní způsob ovládání účtů většina klientů, kteří aktivně používají svůj chytrý telefon.

Více informací a odkazy na stažení aplikace:

ČSOB http://www.csob.cz/cz/Lide/Elektronicke-bankovnictvi/Stranky/CSOB-SmartBanking.aspx

Era http://www.erasmartbanking.cz/

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3