INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
KB Penzijní společnost, a.s. získala od České národní banky veškerá potřebná povolení i schválení statutů pro fondy ve II. a III. pilíři důchodového systému. Od 1. ledna 2013 začne nabízet občanům všechny produkty zabezpečení na penzi v obou pilířích.

KB Penzijní společnost Komerční banka jsou tak plně připraveny poskytovat občanům komplexní finanční poradenství v oblasti zabezpečení na penzi, včetně ucelené nabídky produktů II. a III. pilíře již od počátku roku 2013. Na obsluhu klientů i zájemců o spoření je připravena a proškolena distribuční síť KB, na adrese www.kbps.cz budou od začátku roku 2013 spuštěny zcela nové internetové stránky s detailními informacemi o produktech a službách ve II. a III. pilíři i informace pro účastníky transformovaného fondu. Již od června je v provozu bezplatná poradenská linka pro spoření na penzi na čísle 800 111 124.

„Do nového systému spoření na penzi vstupujeme plně připraveni. Jak pro naše stávající klienty, tak i pro nové zájemce o spoření budeme nadále spolehlivým partnerem pro jejich zajištění na stáří. Budeme těžit z dlouhodobých zkušeností a klientům pomůžeme připravit se na stáří tak, aby byla jejich životní úroveň po odchodu do penze co nejvyšší," uvedl k získání potřebných povolení Pavel Jirák, předseda představenstva KB Penzijní společnosti.

KB Penzijní společnost bude v obou pilířích nabízet strategii spoření na bázi životního cyklu. „Ta je založena na vhodné kombinaci dynamického, vyváženého a konzervativního fondu, přičemž v portfoliu klienta se s blížícím se odchodem účastníka do důchodu, automaticky snižuje podíl Dynamického fondu ve prospěch fondu Vyváženého a zejména Konzervativního, který ke konci životního cyklu zajišťuje maximální bezpečnost vložených prostředků. Jsme přesvědčeni, že tento způsob spoření je pro zajištění na stáří nejvhodnější a nejméně rizikový," dodává Pavel Jirák.

KB Penzijní společnost vznikla transformací z Penzijního fondu Komerční banky, který patřil ke konci 3. čtvrtletí 2012 s více než 520 tisíci účastníků mezi největší penzijní fondy na českém trhu. Kvality a zkušenost týmu odborníků potvrzují mimo jiné ocenění Nejlepší penzijní fond v ČR pro roky 2011 a 2012 od mezinárodního magazínu World Finance a britského ekonomického portálu Global Banking & Finance Review.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3