INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Komerční banka zařadila do své nabídky depozitních produktů KB Spořicí konto Bonus Aktiv. Nové konto nabízí stejně jako zavedené KB Spořicí konto Bonus zajímavé zhodnocení, přináší však hlubší propojení s úspěšným konceptem MojeOdměny. Aktivní klienti Komerční banky tak mohou získat ještě vyšší zhodnocení svých úspor.

KB Spořicí konto Bonus Aktiv neváže úspory klientů žádnou výpovědní lhůtou, jeho majitelé získají atraktivní zhodnocení při zachování okamžitého přístupu k vloženým penězům. Vklady jsou úročeny stejně jako u zavedeného KB Spořicího konta Bonus dvousložkovou sazbou, která je složená ze základní úrokové sazby a bonusové sazby.

„Slovo Aktiv v názvu nového spořicího konta znamená, že aktivní klienti mohou získat v Komerční bance ještě lepší zhodnocení svých úspor. Dosáhnout na zajímavý bonus přitom není složité – stačí, když klient používá kteroukoli svou kartu vydanou Komerční bankou aktivně k placení u obchodníků v ČR nebo v zahraničí,“ uvádí Pavel Filipi, manažer Produktů a služeb KB.

Výši bonusové sazby vyhlašuje a garantuje Komerční banka vždy na celý kalendářní půlrok. Připisování úroků ze základní sazby je čtvrtletní, bonus je připisován pololetně a je počítán vždy z nejnižšího zůstatku za dané pololetí. Díky častějšímu připisování úroků dosáhnou klienti ještě vyššího zhodnocení.

KB Spořicí konto Bonus Aktiv funguje na podobném principu jako KB Spořicí konto Bonus. Právě na toto výhodné konto vložili klienti od jeho uvedení na trh v květnu 2010 již 46 miliard korun. „Díky těsnějšímu provázání s konceptem MojeOdměny mohou získat klienti na novém kontu Aktiv ještě lepší zhodnocení, neboť bonusová sazba u něj je vyšší,“ dodává Pavel Filipi.

Výše úložky na KB Spořicím kontu Bonus Aktiv není nijak omezena. K jeho výhodám patří kromě nadstandardního zhodnocení také fakt, že jej mohou klienti jednoduše ovládat prostřednictvím internetového bankovnictví MojeBanka či Expresní linky KB.

(tz)





 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3