INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Foto zdroj SberbankSberbank představuje nový Firemní FÉR úvěr pro podnikatele a firemní klientelu s obratem do 25 milionů korun ročně. Úroková sazba neúčelového nezajištěného úvěru je od 4,44 % ročně, úvěr je poskytován zcela bez poplatků. Sjednání, vedení, změny i předčasné splacení úvěru je zdarma. Zájemců o úvěry Sberbank přibývá, v meziročním srovnání banka poskytla tento rok o 70 % podnikatelských a firemních úvěrů více.

Firemní FÉR úvěr se sazbou od 4,44 % ročně doplňuje atraktivní nabídku nových běžných účtů FÉR konto PODNIKATEL a Firemní FÉR konto. Pro aktivní uživatele jsou zdarma a zahrnují většinu služeb, které firma při svém podnikání potřebuje. V nabídce také nechybí spořicí účet s nejvyšší sazbou na trhu (1,63 % p. a. do částky 300 tis. Kč). V oblasti každodenní správy firemních financí, financování a spoření Sberbank nyní nabízí jedny z nejatraktivnějších produktů pro podnikatele a malé firmy na trhu.

„Parametry Firemního FÉR úvěru jsme nastavili přesně podle požadavků klientů z řad živnostníků a malých firem. Pro klienty je klíčová úroková sazba a celková transparentnost úvěrových podmínek a poplatků tak, aby si dokázali sami přesně spočítat, jaká bude celková výše zaplacené částky. Neúčelový nezajištěný Firemní FÉR úvěr nabízíme se sazbou od 4,44 % ročně, klienti platí pouze úrok, bez poplatků a dalších nesmyslných podmínek.,“ uvádí Jiří Kubát, segmentový manažer Sberbank CZ.

Klienti také od své banky očekávají dobrý servis, účet zdarma a individuální přístup při poskytování úvěrů. „Těmto potřebám naše nabídka plně odpovídá. Důležitá je také flexibilita banky podle konkrétních potřeb klienta. Sberbank posuzuje úvěry individuálně a nabízí financování na míru podle výše částky a sazby, kterou klient požaduje. Oproti roku 2014 jsme letos navýšili objem poskytnutých úvěrů o 70 %, průměrná výše úvěru vyrostla o 30 %,
u kontokorentů téměř o 50 %. Vidíme zájem podnikatelů a firem investovat se Sberbank, proto přicházíme s novým Firemním FÉR úvěrem“ doplňuje Jiří Kubát.

Sberbank s výhodným firemním úvěrem přichází právě v době, kdy investicím podnikatelů a firem nahrává současná makroekonomická situace. Za uplynulé čtvrtletí se objevila řada ukazatelů zrychlujícího hospodářského růstu. Podle prognóz české hospodářství v tomto i v následujícím roce poroste více než nejvyspělejší evropské země. Zájem podnikatelů a firem o investice dynamicky roste. To potvrzují i zveřejněné údaje České bankovní asociace za první pololetí 2015, ze kterých mimo jiné vyplývá, že podnikatelé načerpali za prvních šest měsíců tohoto roku úvěry za 319 miliard korun, což je v meziročním srovnání nárůst více než o třetinu.

Díky novým úspěšným produktům a zlepšením klientského servisu Sberbank získala za tento rok o 30 % více klientů. Firemní FÉR úvěr od 4,44 % ročně je další novinka, která vychází klientům vstříc s konceptem férovosti a naprosté transparentnosti.

„Stále se snažíme naše klienty pozitivně překvapovat něčím novým. Tentokrát jsme připravili na webu Sberbank aplikaci, kde zájemce o financování zadáIČO své firmy a jednoduše zjistí, jakou nabídku Firemního FÉR úvěru nebo kontokorentu u Sberbank získá. Nezáleží na tom, zda se jedná o klienta Sberbank či nikoliv. Z velkých novinek, které plánujeme na příští rok, mohu zmínit nové internetové bankovnictví a inovaci v oblasti platebních karet“, shrnuje Jiří Kubát.

O společnosti Sberbank CZ, a.s.

Na českém trhu působí Sberbank CZ již od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost. Jejím majoritním vlastníkem je Sberbank Europe AG. Sberbank CZ je obchodní bankou se širokou nabídkou finančních produktů a služeb pro privátní
i firemní klientelu. Může se pochlubit třetím místem v soutěži Klientsky nejpřívětivější banka roku 2015 a spořicí účet byl oceněn jako Nejlepší finanční produkt roku 2014.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3