INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

 „Od úterý 3. listopadu je karta akceptována ve většině supermarketů Albert v Brně a do konce měsíce pak bude síť rozšířena na všechny supermarkety a většinu hyper-marketů tohoto obchodního řetězce v České republice,“ uvedl Martin Bulíř, generální ředitel společnosti Edenred, která kartu vydává. Kromě zmíněných supermarketů bude možné kartu použít i v hypermarketech Albert, a to v sekci samoobslužných restaurací. „V supermarketech pak běžně na všech pokladnách, mimo samoobslužné,“ sdělil Martin Bulíř.    

 „Zaměstnancům, kteří moderní předplacenou kartu Ticket Restaurant® Card vlastní, se tak nyní výrazně rozšiřují možnosti, jak si zajistit jídlo v pracovní době. Ne vždy se jim totiž podaří zajít si na oběd do restaurace, a jsme proto velmi rádi, že jim nyní otevíráme možnost nákupu potravin v široké síti Albert,“ konstatoval Pavel Kusý, ředitel pro marketing a strategii společnosti Edenred.

Ticket Restaurant® Card je předplacená bezkontaktní platební karta, na kterou zaměstnavatelé posílají pracovníkům prostředky na stravování, je tedy elektronickou formou klasických papírových stravenek. Kartu vydává Edenred ve spolupráci se společností MasterCard®. Platba s Ticket Restaurant® Card je stejně rychlá jako s jinými bezkontaktními bankovními kartami, stačí ji pouze přiložit k platebnímu terminálu. Díky tomu se výrazně zrychlí odbavování zákazníků u pokladen, zejména v době obědů. 

 Prostředky na kartě Ticket Restaurant® Card jsou určeny účelově k nákupu jídla a potravinového zboží. Albert proto nastavil svůj pokladní systém tak, aby dokázal rozpoznat zboží, které je touto kartou placeno. Po přiložení karty k terminálu systém ověří, jaké položky nákup obsahuje. Zboží, které není možné prostřednictvím stravenkové karty zaplatit (např. drogistické zboží, cigarety, alkohol apod.), si může zaplatit zákazník jiným způsobem.

(tz)

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3