INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
ZTE-logo-nahledZTE Czech chce nyní masivněji vstoupit na open market s novými kvalitními, cenově dostupnými smartphony; pro spolupráci v oblasti komunikace s veřejností a médii zvolil Just Communicatio. Společnost ZTE, významný světový výrobce chytrých telefonů, tabletů a USB modemů, se rozhodl výrazněji působit na českém trhu mobilních telefonů. Doposud bylo jeho zastoupení ZTE Czech aktivní v oblasti prodeje mobilů pro dominantní české mobilní operátory a od loňského roku i v prodeji telefonů na volném trhu. Plánem společnosti nyní je masivně prodávat technologicky velmi vyspělé a přitom cenově dostupné chytré telefony pod svou vlastní značkou. Čtvrtý největší světový prodejce telefonů si pro strategickou spolupráci v ČR zvolil českou komunikační agenturu Just Communication.

ZTE_PetrKubos_HRfoto

Petr Kuboš

Celosvětově výrobci ZTE patří 4. příčka v počtu prodaných kusů mobilních telefonů (údaje agentury Gartner za 1Q 2012), tedy jen o stupínek níž, než je Apple. V České republice zahájila ZTE činnost v roce 2005, a to výstavbou infrastruktury mobilních sítí, jež je jinou divizí ZTE, než vývoj a výroba telefonů. Od roku 2008 dodával internetové USB modemy a telefony, často pod značkou českých mobilních operátorů. V loňském roce ZTE zahájil prodej na volném trhu skrze distribučního partnera (AGORA DMT a.s.) a rozšířil spolupráci s mobilními operátory, kteří nyní prodávají jeho produkty pod značkou ZTE.

Chytré telefony se systémem Android

V České republice už nyní mohou zákazníci zakoupit chytré telefony a internetové USB modemy ZTE, a to přes mobilní operátory Telefónica, Vodafone a T-Mobile. V poslední době také už přes známé prodejce Alza.cz, CZC.cz, Sunnysoft.cz, Mall.cz, AGORA DMT a.s. a další. Jde zejména o prodejně úspěšný smartphone vyšší třídy ZTE Skate s velkým displejem 4,3" (Alza.cz – 4.895,- vč. DPH), nebo dnes už legendární start-upový model ZTE Blade (Sunnysoft.cz – 2950,-), rovněž ZTE Racer II (CZC.cz – 2 185,-), nebo čerstvá novinka, s napětím očekávaný ZTE Blade II (Mall.cz – 3659,-).

Nové modely telefonů na český trh

Do konce roku 2012 uvede výrobce ZTE na český trh ještě čtyři až pět modelů chytrých telefonů, jež budou určeny koncovým zákazníkům a budou odrážet nejnovější technologie žádané ve světě. V této době na otevřený trh pro české zákazníky uvedla společnost ZTE očekávaný model ZTE Blade II s operačním systémem Android 2.3 (Gingerbread), dále pak ZTE Tania se systémem Windows phone 7.5 (Tango), který nemá ve své třídě konkurenci, již zmíněný low-endový ZTE Racer II a speciální model FashionTV smartphone, určený pro „zlatou mládež". Další model chytrého telefonu střední třídy ohlásí výrobce ZTE prostřednictvím agentury Just Communication během tří týdnů.

„V následujících týdnech a měsících chystáme na český trh uvést řadu nových modelů ZTE s populárním operačním systémem Android," řekl k tomu Petr Kuboš, Terminal Sales Director společnosti ZTE Czech. „Cílíme na nové i stávající zákazníky, kteří nás už znají a očekávají kvalitní a technologicky vyspělé terminály, zejména chytré telefony, s příznivou maloobchodní cenou v internetových e-shopech našich partnerů," dodal Petr Kuboš.

„Věříme, že naše strategická spolupráce se společností Just Communication bude velmi úspěšná a naplní to naše očekávání, která máme i na český trh," řekl k tomu Adrien L. Fu, Country Director of Czech Republic. „Agentura nás přesvědčila především svými zkušenostmi na českém telekomunikačním trhu a dosaženými komunikačními výsledky v retailu," dodal Adrien L. Fu.

ZTE na technologické špičce

Mobilní telefony, USB modemy a tablety ZTE patří ve světě k technologické špičce a jsou srovnatelné s ostatními světovými výrobci mobilních telefonů. Dokazují to i nově dostupné funkce těchto zařízení, ať už jde v některých případech o podporu sítě nové generace LTE nebo také funkci NFC (Near Field Communication), tedy přidaný čip v přístrojích, který umožňuje bezkontaktní platby telefonem.

O společnosti ZTE CZECH

ZTE CZECH s.r.o. je českým zastoupením 4. největšího světového výrobce mobilních telefonů, ZTE Corporation. Aktivně se u nás rozvíjí v segmentu mobilních telefonů, a to od základní low-endové kategorie přes střední třídu až po kategorii smartphonů. Mezi prodejní úspěchy ZTE patří smartphonů s operačním systémem Android, např. ZTE Blade, ZTE Skate, ZTE Racer II a úspěch se očekává i od právě uvedeného modelu ZTE Blade II. V roce 2012 uvedla i telefon s operačním systémem Windows Mobile 7.5, a to ZTE Tania.

Produktové portfolio ZTE v České republice doplňují tablety, a dále USB modemy pro mobilní internet, nově i v síti nové generace LTE (Long Term Evolution) s konektivitou až 100 Mbps.

Kromě přístrojů pro uživatele nabízí i kompletní infrastrukturní řešení pro pevné i mobilní telefonní sítě.

Telefony a modemy pod značkou ZTE prodávají u nás mobilní operátoři Telefónica, Vodafone i T Mobile. Poslední dva operátoři rovněž i pod svou značkou.

O společnosti ZTE Corporation

ZTE (Zhong Xing Telecommunication Equipment) je čínská společnost podnikající v oboru komunikačních technologií. Nabízí kompletní infrastrukturní řešení pro kabelové i bezdrátové počítačové sítě, pevné i mobilní telefonní sítě, videokonference, optický přenos signálů a další. Mimo to se zabývá i vývojem sítí nové generace (LTE) a stává se významným celosvětovým výrobcem mobilních telefonů. ZTE nyní již patří 4. pozice největšího celosvětového dodavatele mobilních telefonů podle počtu prodaných kusů.

ZTE spolupracuje s více než 500 operátory ve více jak 120 zemích světa. V posledním období ZTE sklízí úspěchy v prodejích smartphonů s operačním systémem Android, např. ZTE Blade, ZTE Skate, ZTE Racer II, ZTE Blade II a další. Nově také nabízí telefon s operačním systémem Windows Mobile 7,5, a to ZTE Tania.

Společnost byla založena roku 1985 a dnes patří k největším v Číně. Její sídlo se nachází ve městě Shen-Zhen. V roce 2012 zaměstnává ZTE ve světě okolo 85 000 lidí. ZTE Corporation založila několik výzkumných a vývojových pracovišť, a to ve Francii, v USA, ve Švédsku, Indii, Pákistánu a v Číně. Více informací získáte na stránkách http://www.zte.com.cn.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3