INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Letní novinky pojišťovny ocení především motoristé a cizinci. Nová aplikace k pohodlnému vyhledání smluvních servisů v celé České republice a možnost stažení užitečné záchranářské karty přímo pro konkrétní vůz jsou praktické nástroje pojišťovny určené řidičům. Zahraniční studenti pak ocení zvýhodněné pojištění cizinců, které potřebují pro pobyt v ČR.

Aplikace Najdi smluvní servis urychlí řešení vašeho problému na cestách

Dopravní nehody a poruchy automobilů jsou každodenní realitou na vozovkách. Mnoho aktivních řidičů zná nepříjemnou situaci, kdy potřebuje neodkladně využít pomoci nejbližšího servisu s odpovídajícími službami. K ulehčení vyhledání kvalitního servisu v dané lokalitě, kde vám vozidlo opraví, odtáhnou či zajistí zapůjčení náhradního automobilu, slouží od léta aplikace Najdi smluvní servis na webu Slavia pojišťovny v sekci Užitečné rady.

Zde po rozkliknutí naleznete jednoduchou mapu České republiky. Po výběrů kraje a značky automobilu vám aplikace zobrazí seznam smluvních servisů v dané oblasti. Díky popisu nabízených služeb u každého servisu tak pohodlně vyhledáte ten, který vám aktuálně nejvíce vyhovuje. Při využití této aplikace, která je jednoduše dostupná na internetu například z vašeho chytrého telefonu, se vyhnete riziku, které pro řidiče ve stresových situacích představují tzv. crash hunteři. Ti proaktivně na místě nehody nabídnou sice rychlý servis, který ovšem v řadě případů silně pocítí vaše peněženka. Všechny smluvní servisy jsou pojišťovnou prověřené a zároveň jsou schopné spolupracovat s pojišťovnou při likvidaci škody. Pojistná událost zde bývá uzavřena rychleji než u servisů, kde dochází k prodlevě při poskytování potřebných dokladů.

Záchranářská karta pro bezpečnost posádky vašeho vozu

Moderní technologie v automobilech poskytují mnohem více bezpečnosti pro posádku než dříve. Zároveň však částečně ztěžují rychlé vyproštění posádky z havarovaného vozu. Záchranářům přitom v kritickém okamžiku velmi zrychlí práci, pokud mají při zásahu k dispozici technický nákres vozidla s vyznačenými problematickými částmi vozidla, jako jsou například výztuhy, palivové nádrže, dotahovače bezpečnostních pásů či airbagy. V situaci, kdy při autonehodě o záchraně lidského života rozhodují minuty, může pomoci i tzv. záchranářská karta s technickými a konstrukčnímu údaji o vozidle umístěná za stínítkem na straně řidiče. Právě tyto karty si nyní mohou zdarma vytisknout klienti Slavia pojišťovny.

V sekci Užitečné rady naleznete odkaz Záchranářská karta vozu. Na této stránce se vám zobrazí základní informace o kartě a jednoduchý filtr pro výběr značky a typu vašeho vozu. Po výběru vám aplikace vygeneruje vaši záchranářskou kartu. Jejím umístěním do vozidla zvyšujete šance na život posádky v případě nehody. O tom, že je karta ve vozidle umístěna, informuje záchranáře výrazná samolepka nalepená na skle vozidla. Tu získají klienti Slavia pojišťovny zdarma k nově sjednanému povinnému ručení. Slavia pojišťovna je jedinou pojišťovnou v České republice, která ve spolupráci s ÚAMK tuto službu svým zákazníkům poskytuje.

Zahraniční studenti získají výhodné pojištění

Slavia pojišťovna se dlouhodobě specializuje na pojištění pro cizince pobývající na území ČR. Nabízí jim dva typy zdravotního pojištění – Zdravotní pojištění cizinců pro případ nutné a neodkladné zdravotní péče a Komplexní zdravotní pojištění. Nyní tyto služby nabízí se speciální slevou určenou pro studenty. Informace o výhodách a speciální slevě naleznete na stránkách www.slavia-pojistovna.cz v sekci Produkty, Zdravotní pojištění cizinců.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3