INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

1 copy copy copy copySpolečnost Edenred získala od České asociace manažerů informačních technologií CACIO prestižní cenu IT projekt roku 2015 za elektronickou stravenkovou kartu Ticket Restaurant® Card.

Ocenění získal Edenred konkrétně za mobilní aplikaci E-Pay by Edenred, která umožňuje bezkontaktní elektronické platby prostřednictvím chytrých telefonů na bázi NFC technologie. Mobilní aplikace zjednodušuje restauracím administrativu a nabízí on-line denní uzávěrky a další přidané služby. „Ocenění za nejlepší IT projekt roku je potvrzením, že naše cesta k postupné elektronizaci firemních benefitů je nejen inovativní, ale i prospěšná pro samotné firmy, jejich zaměstnance i partnerské provozovny,“ uvedl generální ředitel společnosti Edenred Martin Bulíř.

Ticket Restaurant® Card je první masově rozšířenou stravenkovou kartou na tuzemském trhu. Kartou lze dnes bezkontaktně platit v celonárodní síti více než 5.000 provozoven. Její výhodou je, že umožňuje rychlé a bezpečné placení obědů a jídla a lze ji použít i v místech, která nejsou vybavena klasickými bankovními terminály. Platby umožňuje speciální aplikace v chytrém telefonu nebo tabletu. Firmám a restauracím pak karta výrazně ulehčuje administrativu.

„Řešení pro nás připravila společnost eMan s.r.o., přední český vývojář mobilních aplikací a IT řešení pro firmy. Spolupráce byla vynikající od fáze myšlenky až po samotné uvedení řešení na trh,“ říká Oto Vaňha, projektový manažer E-Pay by Edenred.

Edenred také nabízí ucelené portfolio moderních elektronických volnočasových benefitů. Vlajkovou lodí je Ticket Benefits®Card, což byla vůbec první elektronická karta na placení benefitů na českém trhu. Platit s ní lze za všechny typy benefitů v oblasti sportu, rekreace, kultury i péče o zdraví. S inovativním projektem přišla společnost Edenred i na poli předškolní péče, kde před více než rokem představila své digitální řešení Ticket Junior®. To pomáhá rodičům ušetřit zhruba třetinu nákladů na školky a umožňuje tak umístit více dětí v předškolních zařízeních. Systém se postupně rozšířil a umožňuje rovněž platby kroužků a další zájmové činnosti školáků.

Kromě jednotlivých produktů nabízí Edenred pokročilé řešení i pro celkovou správu firemních benefitů formou cafeterie. Tím je Benefits Portal by Edenred®, který zaměstnavateli umožňuje komplexně řídit politiku firemních benefitů a zaměstnanci naopak dává možnost volby těch výhod, které jsou pro něj nejzajímavější.

Edenred, vydavatel stravenek Ticket Restaurant®, je světovou jedničkou v oblasti předplacených korporátních služeb, navrhuje a dodává řešení, která zlepšují efektivitu organizací a posilují kupní sílu jednotlivců. Tato řešení umožňují společnostem účelně a efektivně spravovat:

·         Zaměstnanecké výhody (Ticket Restaurant, Ticket Benefits, Ticket Junior, Ticket Alimentation, Ticket CESU a další)

·         Řízení firemních nákladů (Ticket Čistý, Ticket Profi Card, Ticket Car, Ticket Clean Way, Repom, atd.)

·         Incentivní a odměňovací programy (Ticket Compliments, Ticket Kadeós atd.)

Skupina také spolupracuje s veřejnými institucemi při řízení jejich sociálních programů (Ticket Service).

Akcie společnosti jsou kotovány na burze NYSE Euronext Paris. Edenred působí ve 42 zemích světa s více než 6 000 zaměstnanci, má téměř 660 000 klientů z firemního a veřejného sektoru, 1,4 miliónů smluvních partnerů a 41 milionů příjemců. V roce 2014 činil celkový objem emise 17,7 mld €, z čehož téměř 60 % bylo generováno na rozvíjejících se trzích.

Značka Ticket Restaurant® a všechny ostatní obchodní názvy programů a služeb Edenred jsou registrované ochranné známky společnosti Edenred SA.

(tz)

Na snímku: Společnost Edenred převzala od České asociace manažerů informačních
technologií CACIO prestižní ocenění IT projekt roku 2015 za elektronickou
stravenkovou kartu Ticket Restaurant Card. Na fotografii ředitel pro
produkty a marketing Edenredu Pavel Kusý (druhý zleva), po jeho pravici
místopředseda Poslanecké sněmovny PČR Jan Bartošek a z druhé strany pak
Miroslav Hübner, předseda CACIO. Ocenění získal Edenred konkrétně za mobilní
aplikaci E-Pay by Edenred, která umožňuje bezkontaktní elektronické platby
prostřednictvím chytrých telefonů. Mobilní aplikace zjednodušuje restauracím
administrativu a nabízí on-line denní uzávěrky a další služby.

___

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3