INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Ve dnech 3. – 6. 12. 2013 se uskuteční tradiční nejvýznamnější tuzemská akce v oblasti inovačního podnikání. Pořádá ji Asociace inovačního podnikání ČR ve spolupráci s Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Ministerstvem průmyslu a obchodu a tuzemskými a zahraničními členy a partnery. Tuzemští a zahraniční odborníci zhodnotí současný stav a další perspektivu inovačního podnikání této součásti hospodářského a sociálního rozvoje ČR.

Součástí programu jsou:

20. mezinárodní sympozium INOVACE 2013

20. mezinárodní veletrh invencí a inovací

18. ročník Ceny Inovace roku 2013

K jednotlivým částem:

Dvacáté mezinárodní sympozium INOVACE 2013

- Plenární sekce, 3. 12. 2013, Zasedací místnost č. 418, ČSVTS, Novotného lávka 5, Praha 1 (www.aipcr.cz)

* Strategie mezinárodní konkurenceschopnosti ČR a Systém inovačního   

   podnikání v ČR

♦ Vernisáž výstavy se křtem CD ROM Technologický profil ČR, verze 14, budova    

   ČSVTS, Novotného lávka 5, Praha 1,

               vystoupení komorního pěveckého sboru Vocalica (přízemí budovy ČSVTS)

               a setkání vystavovatelů a účastníků INOVACE 2013, 3. 12. 2013, Klub

               techniků ČSVTS, 1. patro (na zvláštní pozvánky)

- Celostátní konference projektu SPINNET, 4. 12. 2013, zasedací místnost č. 418, ČSVTS, Novotného lávka 5, Praha 1                      

- Vyhlášení výsledků soutěže o nejlepší studentský inovativní podnikatelský záměr,

    4. 12. 2013, Divadlo Klub lávka, Novotného lávka 1, Praha 1

- Mezinárodní vědeckotechnická spolupráce ČR, 5. 12. 2013, zasedací místnost č. 418, ČSVTS, Novotného lávka 5, Praha 1                      

- Financování firemních inovací s výhledem 2014+, 5. 12. 2013, Kongresové centrum U Hájků, Na Poříčí 1052/42, Praha 1

♦  vyhlášení výsledků 3. ročníku soutěže VIZIONÁŘI 2013, 5. 12. 2013, Kongresové centrum U Hájků, Na Poříčí 1052/42, Praha 1 (na zvláštní pozvánky)

Dvacátý mezinárodní veletrh invencí a inovací

Cílem veletrhu je prezentovat vše, co je součástí programu mezinárodního sympozia a 18. ročníku soutěže o Cenu Inovace roku 2013. Věřím, že i v letošním roce bude výstavní část v přízemí a čtyřech nadzemních podlažích budovy ČSVTS kvalitní a že Vám přinese řadu poznatků.

Osmnáctý ročník soutěže o Cenu Inovace roku 2013

V průběhu tohoto roku byla konzultována řada potenciálních přihlášek do soutěže, aktuálně jsou konzultovány přihlášky, uzávěrka soutěže je 31. 10. 2013.

Ocenění v rámci Ceny Inovace roku budou předána v Jednacím sále Senátu Parlamentu ČR dne 6. 12. 2013 od 10 hodin.

V průběhu INOVACE 2013 bude fungovat Informační centrum INOVACE 2013 (služby pro novináře – tiskové zprávy INOVACE 2013, vyhledávání v internetu), tradiční stánek Úřadu průmyslového vlastnictví s poradenstvím, Českého statistického úřadu a dalších partnerů AIP ČR a subjektů v rámci Systému inovačního podnikání v ČR.

Zprávy z jednotlivých dnů INOVACE 2013 včetně fotogalerie budou průběžně umísťovány na webové stránce AIP ČR.

Další informace jsou uvedeny na domovské stránce AIP ČR www.aipcr.cz.

                                                                                            Pavel Švejda, v. r.

                                              předseda programového a organizačního výboru INOVACE 2013

                                                                             Asociace inovačního podnikání ČR

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3