INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Megane Grand 1Své brány otevírá největší český autosalón AUTOSHOW Praha 2016. Na termín 22.9. - 25.9.2016 je připravena na Výstavišti v Praze - Holešovicích prezentace čtyřicítky oblíbených značek včetně mnoha zajímavých premiér. Vyznavači elegance, funkčnosti a maximálního pohodlí by si neměli nechat ujít českou předpremiéru nového vozu Renault MÉGANE Grandtour. Model v sobě nese to nejlepší z nového MÉGANE, který byl na trh uveden v únoru letošního roku.

Má jeho dynamický styl, výrazný design s jedinečným světelným podpisem Edge Light ve formě písmene „C“, Full LED světlomety LED Pure Vision a nabízí stejné inovativní technologie. V interiéru připomínajícím kokpit letadla se tak řidič může spolehnout na konfigurovatelný barevný Head-up displej, multimediální a navigační systém R-LINK 2 s dotykovým displejem 7“, resp. 8,7“ a také na četné pokročilé jízdní asistenty.  

V běžném provozu rozhodně oceníte funkci aktivního nouzového brzdění, upozornění na dodržování bezpečné vzdálenosti, adaptivní tempomat, systém varování před opuštěním jízdního pruhu, systém sledování mrtvého úhlu, rozpoznávání dopravních značek s varováním při porušení nejvyšší povolené rychlosti či systém automatického parkování Easy Park Assist.

Kromě pohodlného řízení vůz přináší i maximální praktičnost. Délka přes 4,5 metru zajišťuje více prostoru posádce na zadních sedadlech i větší zavazadlový prostor se základním objemem 580 litrů. Opěradla zadních sedadel je možné sklopit přímo ze zavazadlového prostoru, tím dojde ke zvýšení objemu až na 1 695 litrů. Díky dvojitému dnu zavazadlového prostoru navíc docílíte zcela rovné plochy dna. Sklopit lze i sedadlo spolujezdce, poté můžete převážet předměty až o délce 277 cm.

Atraktivní je i standardní výbava vozu, která nabízí například asistent rozjezdu do kopce, elektricky nastavitelná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, bluetooth hands-free, sedadlo řidiče nastavitelné v šesti směrech nebo pětiletou záruku. Kdo by odolal?!

 

www.autoshowpraha.cz

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3