INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Zákazníci si mohou nově na jednom místě koupit letenky za nejlepší ceny aktuálně od 35 low-cost dopravců. Jejich počet ještě dále poroste.

Student Agency, největší prodejce letenek v České republice a druhý největší na Slovensku rozšířila nabídku letenek od low-cost dopravců prodávaných přes internet. Nabídka Student Agency je bezkonkurenčně unikátní – NA JEDNOM MÍSTĚ NABÍZÍ NEJVĚTŠÍ POČET LOW-COST DOPRAVCŮ, celkem 35.  Zákazníci tak mohou přes portál www.studentagency.cz či přes www.letenky.cz vybírat z největší nabídky letenek od low-cost dopravců na jednom místě a za nejlepší ceny.

Kromě letenek od populárních nízkonákladových dopravců Ryanair, easyJet, Wizz Air či Norwegian pro odlety například z Prahy, Brna, Bratislavy, Budapešti, Katowic či Krakova, jsou nyní v nabídce i letenky dalších evropských a mimoevropských nízkonákladových leteckých společností. Zákazníci tak mohou například pro své putování po Austrálii zakoupit přes portál Student Agency letenky od společnosti Virgin Blue (Austrálie) a dalších. Vše je jednoduché, v češtině a na jednom místě (seznam všech prodávaných nízkonákladových dopravců je v závěru tiskové zprávy).

„Nízkonákladoví dopravci v posledním roce výrazně posílili své pozice na letištích v Brně, Budapešti, Bratislavě či v Polsku a my nemůžeme zákazníkům tyto letenky nenabízet. Stali jsme se největším obchodním domem s letenkami nízkonákladových dopravců v ČR. Navíc si jejich ceny mohou u nás hned porovnat s cenami národních dopravců a vybrat si na jednom místě to, co je pro ně nejvýhodnější,“ řekl Radim Jančura, majitel Student Agency.

Prodej letenek nízkonákladových dopravců běží přes internetový portál www.letenky.cz a přes další internetové prodejní kanály Student Agency v ČR a následně i v SR. Zákazníci si současně moci objednat k letence doplňkové služby, jako například – cestovní pojištění, parkování u Letiště Praha za exkluzivní ceny, dopravu na letiště vlaky IC RegioJet v rámci výhodné nabídky RegioJet plus Letiště Praha nebo ubytování kdekoli na světě či pronájem aut.

Nízkonákladové letecké společnosti se staly fenoménem levného cestování. Například společnost Ryanair se stala největším dopravcem na letištích v Bratislavě, Brně či Budapešti, stejně jako na polských letištích Katowice, Krakov či Wroclaw. Svoje aktivity v České republice a v Polsku rozvíjí také společnost Wizz air a lety za skvělé ceny nabízí z Prahy, Drážďan či Berlína také letecká společnost easyJet. Jejich nabídky nyní umožní Student Agency srovnat například s akčními nabídkami národních leteckých dopravců – a to na jednom místě. Zákazník tak nemusí nikde přepínat či vyhledávat na internetových stránkách jednotlivých dopravců.

Student Agency je s více než 20% podílem vedoucí prodejce letenek na českém trhu. Dlouhodobě nabízí svým zákazníkům k letenkám další exkluzivní doplňkové služby, jako například parkování u Letiště Praha za speciální ceny či nově prostřednictvím své dceřiné společnosti RegioJet komfortní dopravu vlaky IC RegioJet na letiště v Praze za zvýhodněné ceny.

Zákazníci z Ostravy, Olomouce, Žiliny a dalších destinací, kde zastavují vlaky IC RegioJet mohou využít zvýhodněných zpátečních či jednosměrných jízdenek na Letiště Václava Havla v Praze, kdy cestu vlaky IC RegioJet kombinují s dopravou autobusovým spojem Airport Express z pražského hlavního nádraží na pražské letiště.

 

Kompletní seznam nízkonákladových dopravců, které aktuálně Student Agency prodává přes internet

 

 

 

 

AirOne 

 

 

 

Belle Air

 

 

 

Blue Islands

 

 

 

Blu Express

 

 

 

CityJet

 

 

 

Corendon

 

 

 

Direkt Flyg

 

 

 

Eastern Airways

 

 

 

ThomasCook Airlines

 

 

 

Frontier Airlines

 

 

 

Germania

 

 

 

Germanwings

 

 

 

Jet2

 

 

 

JetBlue

 

 

 

Kulula 

 

 

 

Malmo Aviation

 

 

 

Manx2

 

 

 

Meridiana

 

 

 

Monarch Airlines

 

 

 

Scoot

 

 

 

Sky Work AG

 

 

 

ThomsonFly

 

 

 

Tiger Airways

 

 

 

TUI Fly

 

 

 

Virgin America

 

 

 

Virgin Australia (Blue)

 

 

 

Volotea

 

 

 

WestJet

 

 

 

Wow Air

 

 

 

easyJet

 

 

 

Norwegian

 

 

 

Ryanair

 

 

 

Transavia

 

 

 

Vueling

 

 

 

Wizzair

 

 

 

 (tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3