INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Od 23. do 27. dubna se na brněnském výstavišti uskuteční další ročník Mezinárodního veletrhu nábytku a interiérového designu MOBITEX, který přinese tradičně nejširší přehlídku kvalitního českého nábytku v celé České i Slovenské republice. Za všechny již přihlášené vystavovatele můžeme například jmenovat firmy: Böhm, Carelli, Dan Küchen, Doppler CZ, H – interiér, Hartman Czech, Jech CZ, Jelínek - výroba nábytku, Magniflex - CFH Group, Phase, PF Nábytek, RIM CZ nebo Schmidt kuchyně.

Vyberte si novou kuchyň na veletrhu MOBITEX!

Vystavovatelé jarního veletrhu nábytku a interiérového designu MOBITEX představí nejnovější trendy také v oboru kuchyní. Novou kuchyni si budete moci vybrat například na stáncích firem: Dan Küchen, Gabon, Hezká kuchyň nebo Schmidt kuchyně. Inspiraci pro vybavení Vaší nové kuchyně můžete získat také v projektu Inspirativní interiéry.

Inspirujte se jak zařídit interiér

Inspirativní interiéry rozšiřují návštěvnicky atraktivní Projekt Architekt,v jehož rámci je poskytováno bezplatné poradenství interiérových architektů. Inspirativní interiéry představují reálnou ukázku toho, jak je možné pracovat nejen s prostorem, ale především s jednotlivými exponáty vystavujících firem. K dnešnímu dni jsou v projektu Inspirativní interiéry 2013 přihlášeny například tyto firmy Böhm, Dan Küchen, H – interiér, Jech CZ, Jelínek - výroba nábytku, Klvaňa, PF Nábytek, Saffron nebo Schmidt kuchyně.

Výstava kuchyní Schmidt

Expozice kuchyní Schmidt není složena z nábytku a kuchyní zvláště vyrobeného a určeného pro výstavu. Jedná se o zakázkové kuchyně našich zákazníků. Uvidíte tedy reálné a kupované podoby konkrétního modelu který si můžete pořídit i vy. Vybrali jsme zakázky modelů „Arcos“, což je nejuniverzálnější a nejprodávanější typ kuchyně nabízející nepřeberné množství barev a motivů. Ukázka kuchyní však není to jediné, co u nás uvidíte. Přímo na místě vám zpracujeme rychlý návrh včetně nacenění. Na veletrhu máte možnost získat svoji kuchyň za nejnižší možnou cenu v průběhu celého roku. Jako každý rok pořádáme také vaření s ochutnávkou.

Firma Böhm představí čalouněný nábytek ELASTIC

V rámci dalšího ročníku projektu Inspirativní interiéry představí firma Böhm kolekci čalouněného nábytku ELASTATIC. Jedná se o inovativní produkt vyrobený technologií Struto kladením vlákenné vrstvy ze 100% polystyrenu s obsahem modifikovaných elastických pojivých vláken poslední generace, která vytváří výrobek s výjimečnými vlastnostmi a neobyčejnou životností.

Neotřelý design z celého světa

I v letošním roce pokračujeme v podpoře rozvoje designu hned několika zajímavými projekty, které umožní širší prezentaci novinek a trendů všech vystavovatelů. Jednou z nich je zcela nový Projekt NEW DESIGN, který představuje platformu pro prezentaci novinek na českém trhu, v kategorii domácí produkce a import. Dalším z projektů je soutěžní přehlídky Grand Prix MOBITEX, která se koná ve dvou sekcích, a to vystavovatel a student.

Jak vybrat kvalitní nábytek?

V poradenském centru Asociace českých nábytkářů získají návštěvníci ucelené informace nezbytné k nákupu kvalitního nábytku z produkce českých výrobců. Jak vybrat kvalitní sedací a lehací nábytek tak, aby záda nebolela a cena odpovídala kvalitě a především zdravotní nezávadnosti poradí odborníci z Cechu čalouníků a dekoratérů. Součástí poradenství budou také přednášky na téma: „Kvalitní čalouněný nábytek a lůžka pro zdravý život“. Poradenská centra je k dispozici pro všechny návštěvníky veletrhu po celou dobu konání veletrhu zcela zdarma.

Více informací naleznete na www.mobitex.cz

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3