INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Současná medicína umí nabídnout pacientům řadu nadstandardních léčebných postupů, aniž by tím jakkoliv znevýhodňovala ty pacienty, kteří si nadstandardní služby nezvolí. Je jen otázkou času, kdy se systém nadstandardů v ČR rozjede naplno. A Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR (ZP 211) chce, aby její klienti byli u dění jako první.

„Protože však víme, že ne každý si může dovolit hradit nadstandardní zdravotní péči z vlastní kapsy, vytvořili jsme pro své klienty ve spolupráci s naším komerčním partnerem ERGO pojišťovnou, a.s. nový unikátní produkt komerčního připojištění Osobní zdravotní pojištění NADSTANDARD 211. Naši klienti tak díky tomuto pojištění nebudou muset zvažovat, zda mají na zaplacení nadstandardního samostatného pokoje v nemocnici nebo zda si mohou dovolit kvalitnější sádru. Díky pojištění na to budou mít,“ říká generální ředitel ZP 211 Jaromír Gajdáček.

V pojištění NADSTANDARD 211, poskytovaném ERGO pojišťovnou, a.s., jsou obsažena hned čtyři pojistná krytí. Slouží pro případy operací, na ošetření u zubaře, na nadstandardní sádry a na náklady na přepravu. Je možné zvolit si buď levnější variantu Základ nebo dražší Komfort. 

První pojistné krytí se týká operací, a to bez rozdílu jejich náročnosti. Může jít o „pouhé“ slepé střevo, stejně jako o operaci srdce. Pojišťovna pacienta odškodní jednorázovou částkou, kterou budou moci použít např. na úhradu nadstandardního pokoje, volbu operatéra, zaplacení regulačního poplatku, kompenzaci výpadku mzdy či na pooperační léčbu včetně lázní. Minimální částka, kterou pacient z pojištění může dostat, je ve variantě Základ 15 000 Kč a ve variantě Komfort 30 000 Kč. Maximální plnění je pak 50 000 Kč a 100 000 Kč.

Co se týče zubní péče, vztahuje se pojištění NADSTANDARD 211 jak na akutní péči, tak na prevenci. U tohoto typu pojistného krytí je uplatněna 20% spoluúčast pacienta, bude mu tedy proplaceno 80 % nákladů až do výše sjednaného ročního limitu. Nadstandardní sádra bude z pojištění proplacena v plné výši. Čtvrté pojistné krytí z balíku NADSTANDARD 211 se týká úhrady nákladů na převoz zraněného do  nejbližší nemocnice nebo specializované kliniky nejen sanitkou, ale třeba i soukromým autem či taxíkem, a také na případné vyčištění auta například od krve zraněného. Pojistná částka u varianty Základ činí až 5 000 Kč a u varianty Komfort až 10 000.

Výše pojistného je odstupňována podle věku pojištěného a zvolené varianty. Například dvacetiletý klient zaplatí ve variantě Základ 240 Kč měsíčně a ve variantě Komfort 480 Kč. Čtyřicátník bude mít měsíční pojistné 330 resp. 659 Kč a padesátiletý klient měsíčně zaplatí pojistné ve výši 414 Kč resp. 826 Kč.

Pojištění obsahuje bonusovou 10% slevu na pojistném v případě doporučení tohoto produktu. Slevu získají oba – ten, kdo pojištění doporučil i ten, kdo se na základě doporučení pojistil. Osobní zdravotní pojištění NADSTANDARD 211 je určeno osobám od 15 do 65 let. Zájemci si ho mohou sjednat na všech pobočkách ZP 211 na území celé ČR.

Podrobnosti včetně výše pojistného najdou zájemci na www.zpmvcr.cz

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR (ZP 211) je největší zaměstnaneckou zdravotní pojišťovnou v ČR. Má více než 1,2 milionu klientů a garantuje jim zajištění nejvyšší kvality zdravotní péče na území celé České republiky. Má smlouvy s více než 25 000 zdravotnickými zařízeními, tedy se všemi významnými ordinacemi, nemocnicemi či klinikami ve státě. Je dlouhodobě finančně silná a stabilní.

 (tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3