INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

4 copyS příchodem nového šéfkuchaře Jiřího Svobody do hotelu Hoffmeister přicházejí i nové gastronomické trendy, které se řídí moderním životním stylem a jsou jeho základem. Hotel Hoffmeister představuje několik novinek.

Nový gastronomický koncept se opírá o nové trendy evropské kuchyně, jak po chuťové, tak i vizuální stránce. Jeho nositelem je Jiří Svoboda, talentovaný a nadšený mladý šéfkuchař. Hotel Hoffmeister, to je vzdušný a stylový interiér a pravidelné speciální nabídky, které se tvoří dle gastronomického kalendáře. Snídaňové menu je obohacené o bio produkty regionálních dodavatelů.

„Pravidelně sleduji moderní životní styl a dle požadavků hostů měním nabídku svých jídel. Suroviny vybírám dle sezonnosti, tím se zajistí jejich čerstvost a vysoká kvalita. Stejně tak sleduji i zdraví prospěšné složky pro udržení dobré kondice. Mám rád nové technologie při úpravě potravin a vždy se věnuji zásadám správné výživy. Mým cílem je vytvoření zdravé zážitkové gastronomie, která přinese požitek nejen z konzumace jídla, ale i pocit trendy životního stylu,“ vysvětluje šéfkuchař Jiří Svoboda.

Výběr z nového menu

       Tartare z tuňáka se salátkem z mořských řas wakame a wasabi pěnou

       Filátko ze sivena na lůžku z vodnice a zelené čočky s estragonovou omáčkou

       Panenka z přeštického čuníka s pohankou, mangoldem a omáčkou z hrubozrnné hořčice

       Čokoládové suflé s malinovou omáčkou

O hotelu Hoffmeister

Hotel Hoffmeister je pětihvězdičkový butikový hotel s dlouholetou rodinnou tradicí, inspirovaný romantikou a klasikou staré Prahy. Centrum Prahy a všechny její historické památky – Staré Město, Pražský hrad a Karlův most jsou dostupné příjemnou procházkou. Všechny pokoje a suity jsou situovány v několika propojených budovách, což je charakteristickým rysem architektury butikových hotelů.

Restaurant Ada hotelu Hoffmeister nabízí moderní evropskou kuchyni ovlivněnou moderními trendy životního stylu. Šéfkuchařem se nově stal Jiří Svoboda. Restaurace je otevřena denně od 7 do 22:30 hodin.

 

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3