INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Ridic u nabouraneho vozu Ilustracni foto zdroj Slavia pojistovnaSlavia pojišťovna přichází v Česku s atraktivní novinkou v oblasti autopojištění. Od dubna 2014 nabízí svým klientům Autopojištění s odpovědností. Tento na českém trhu ojedinělý produkt v sobě spojuje povinné ručení a pojištění občanské odpovědnosti. Výhodou produktu je, že za minimální příplatek získáte k povinnému ručení komplexní krytí, kromě již zmíněné obecné odpovědnosti i cestovní Europojištění a pojištění pokut. Na jedné straně budete chráněni před odpovědností za škody, které někomu způsobíte za volantem svého vozu. Na straně druhé budete kryti i před škodami, které zaviníte v běžném životě.

„Slavia pojišťovna uvádí Autopojištění s odpovědností na trh v reakci na nový občanský zákoník, který výrazně zvětšuje prostor pro nároky poškozených. Význam odpovědnostních pojištění stále roste a my se snažíme co nejvíce přizpůsobit potřebám našich klientů. Sjednání povinného ručení s odpovědností je možné od 1. dubna 2014 na všech našich pobočkách,“ říká Ladislav Bělina, vedoucí divize autopojištění Slavia pojišťovny.

Ochrana před škodami za volantem, na cestách i v běžném životě

Slavia pojišťovna se nabídkou autopojištění dlouhodobě orientuje na ukázněné řidiče, kterým nabízí až 60 % slevu z povinného ručení za bezeškodní průběh a další zajímavé bonusy. Od letošního jara mají motoristé navíc k dispozici nový užitečný produkt, Autopojištění s odpovědností. Toto praktické spojení povinného ručení (POV) a pojištění občanské odpovědnosti je na českém trhu novinkou. „Kombinace obou pojištění vás kryje před riziky, která dokážou v momentě zruinovat vaši peněženku a zadlužit vás na dlouhé roky. K zapříčinění velké škody stačí za volantem zlomek vteřiny, proto musí mít každé vozidlo sjednané povinné ručení. I v běžném životě pak stačí třeba jen souhra špatných okolností ke způsobení nemalé újmy. Bez pojištění zaplatíte z vlastní kapsy například škodu sousedovi za vyplavený byt nebo bolestné člověku, kterého pokousal váš pes,“ přibližuje Ladislav Bělina ze Slavia pojišťovny.

Vybraná připojištění nově zdarma a navýšené pojistné limity

Motoristé, kteří si sjednají Autopojištění s odpovědností, mají v rámci POV k dispozici navýšené limity pojistného plnění pro újmu na zdraví i škody na majetku 100 milionů korun. Nechybí ani asistenční služby. „Vedle občanské odpovědnosti si mohou řidiči k povinnému ručení sjednat také cestovní Europojištění a Pojištění dopravních pokut Kryštof, které nabízíme v prvním roce zdarma. Dáváme tak našim klientům možnost si pojištění nejprve vyzkoušet, třeba během služebních cest nebo dovolené,“ uzavírá Ladislav Bělina ze Slavia pojišťovny.

Příklad újmy na zdraví, Karel N., 55 let, Praha: Pes pana Karla na jedné z procházek velmi vážně pokousal náhodného kolemjdoucího. Vzniklá újma na zdraví dosáhla částky 120 tisíc korun. Dle občanského zákoníku poškozený uplatnil náhradu škody po panu Karlovi, kterému zvíře patřilo. Pan Karel neměl pojištění odpovědnosti a tak musel zaplatit náhradu újmy z vlastní kapsy.

Příklad škody na majetku: Martina S., 42 let, Žatec:Paní Martina zapomněla zavřít kohoutek v kuchyni a vyplavila sousedy, voda jim zničila nejen výmalbu, ale také elektroniku, škoda byla 72 tis. Kč. Pokud by paní Martina neměla pojištění odpovědnosti, musela by škodu zaplatit ze svého.

Příklad finanční škody, Petra V., 23 let, Plzeň: Slečna Petrase rekreačně věnuje cykloturistice. Na cyklostezce se bohužel svojí vinou srazila s jiným cyklistou, jehož zranění si vyžádalo pracovní neschopnost a s tím související ušlý výdělek. Protože Petra neměla pojištění odpovědnosti, musela poškozenému tuto finanční škodu uhradit.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3