INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem
Majitelé kreditních karet UniCredit Bank získávají další možnost, jak uhradit své nečekané výdaje. Od září si mohou převést peníze na libovolný účet vedený jak v UniCredit Bank tak i v jiné bance. Převod může uskutečnit po telefonu za bezplatné asistence telefonního operátora. Navíc se na službu ZAVOLEJ A ZAPLAŤ s UniCredit Bank vztahuje bezúročné období až 45 dnů, klient tedy okamžitě vyřeší své neplánované výdaje a pokud vše uhradí do data splatnosti, neplatí nic navíc.

„Doposud si museli lidé, které postihly nečekané výdaje, zajít do banky pro půjčku a získanou hotovostí následně zaplatili složenku nebo fakturu. Nyní jen zavolají na naše Zákaznické centrum a potřebné finance až do výše svého disponibilního zůstatku jim během několika minut bezplatně převedeme z jejich kreditní karty na účet, který potřebují," řekl Darek Filip, ředitel Household Financing UniCredit Bank.

Služba ZAVOLEJ A ZAPLAŤ s UniCredit Bank je přístupná majiteli kreditní karty, jemuž uplynula od její aktivace alespoň šestiměsíční lhůta. Minimální částka pro převod činí 2 000 Kč, maximální částka závisí na výši disponibilního zůstatku klienta. Převod v českých korunách může být proveden na libovolný účet v UniCredit Bank nebo jiné bance na území České republiky.

„Na transakce se vztahuje bezúročné období až 45 dnů, proto očekáváme, že službu Zavolej a zaplať s UniCredit Bank ocenění zejména lidé, kteří musí nečekaně uhradit například opravu auta či doplatek za energii nebo plyn. Nebo jen službu jednoduše využijí klienti, kteří odcestovali na dovolenou, a zapomněli uhradit nějakou platbu. Zároveň vědí, že z příští výplaty svůj čerpaný kredit bez problému uhradí," vysvětlil Filip.

Průběh transakce

Klient zavolá na bezplatné telefonní číslo 800 122 221 a oznámí svůj požadavek. Operátor ověří, zda je volající majitelem hlavní aktivní karty a má za sebou požadovanou půlroční historii. Následně podle pokynu vyplní číslo účtu, kód banky, částku (musí převyšovat 2 000 Kč), variabilní a specifický symbol a případně poznámku pro příjemce platby. Všechny nahlášené údaje ještě jednou zopakuje, aby si klient zkontroloval jejich správnost. Na terminálu platbu okamžitě provede a klientovi sdělí, zda byla transakce úspěšně provedena, případně klienta informuje o důvodu zamítnutí transakce. Přípis úhrady na cílový účet proběhne nejpozději do 3 dnů.

Přehled karet

Služba ZAVOLEJ A ZAPLAŤ s UniCredit Bank se vztahuje na všechny kreditní karty vydávané společností UniCredit Bank. Jedná se o karty Visa Classic, Visa Gold, AXA Club, Visa Generali, MasterCard Miles & More Standard a MasterCard Miles & More Gold,.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3