INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Největší internetová a mobilní banka mBank prostřednictvím svého úspěšného produktu s názvem mPůjčka Plus plánuje vstoupit na slibný trh refinancování. Banka svou mPůjčku Plus nabízí s transparentní úrokovou sazbou 9,9 % p.a. (RPSN 10,36%) bez jakýchkoli zbytečných poplatků za sjednání či vedení půjčky, nyní navíc s garancí dorovnání jiné nabídky na trhu.

Klienti si při převedení stávající půjčky do mBank budou moci vypůjčenou částku navýšit až o 10 % a navíc si mohou prodloužit dobu splácení až na 84 měsíců. mBank dále garantuje maximální jednoduchost procesu sjednání - není při něm nutné dokládat příjmy a dokonce ani úvěrové smlouvy. Jedinou podmínkou pro refinancující klienty je, že nemají relevantní záznam v Bankovním rejstříku klientských informací a že jejich stávající půjčka musí být starší než 6 měsíců.

Produkt mPůjčka Plus patří dlouhodobě mezi nejvýhodnější úvěrové produkty na trhu, což aktuálně potvrdilo vítězství v soutěži „Finparáda – Finanční produkt roku“, ve které jsou produkty jednotlivých bank hodnoceny na základě analytických dat společnosti Scott & Rose. Jako nejlepší vychází mPůjčka Plus také v pravidelných „reality testech“ portálu bankovnipoplatky.com, které hodnotí skutečné nabídky bank, nikoli marketingové sazby „od“, na které běžný klient nedosáhne.

„Z údajů ČNB vyplývá, že objem poskytnutých spotřebitelských úvěrů v České republice dlouhodobě spíše stagnuje. Děje se tak nejméně od roku 2010. V nejbližší budoucnosti bude proto zdrojem růstu v úvěrové kategorii především refinancování, což je tradičně silná disciplína mBank v oblasti hypoték. Rozhodli jsme se proto přijít s nabídkou refinancování, která svými parametry má na to uspět vůči všem srovnatelným produktům na trhu,“ uvedl Michal Pokluda, ředitel produktového portfolia mBank.

mBank v první fázi nabídne refinancování v rámci pilotního projektu části svých stávajících zákazníků. Již nyní však plánuje nabídnout toto výhodné refinancování všem lidem, kteří chtějí ušetřit a jednoduše vyměnit svou drahou půjčku za nejlepší půjčku na trhu.

(tz)

 

 

 

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3