INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

sssvtPrezentace středních škol na dnech otevřených dveří běží na plné obrátky. Minuty kvapně běží a do prvních školních dnů středoškoláků zbývá pár měsíců. Někteří z uchazečů o studium stále váhají, kterou cestu zvolit. Mohou jim v tom pomoci dny otevřených dveří a soukromá návštěvy škol. Poslední termíny hlásí i Soukromá střední škola výpočetní techniky na pražském Proseku. Například zde se lze podívat 20. ledna či 16. února.

Příchozí se na dnech otevřených dveří mohou seznámit s obory školy a zeptat se na jednotlivé detaily. Mohou si rovněž prohlédnout vybavení škol a rozhodnout se, zdali třeba IT obor, po kterém je letos enormní poptávka, je tím pravým. „Zájemci si mohou prohlédnout celou školu od učeben doslova nabitých výpočetní technikou až po posilovnu. Na dnech otevřených dveří si mohou rodiče i žáci udělat nejlepší obrázek, jak to na škole chodí,“ říká ředitel Soukromé střední školy výpočetní techniky v Praze Martin Vodička.

Pro upřesnění SSŠVT prezentuje obor Informační technologie. Nabízí hned několik specializací: Správu počítačových sítí, Programování a databázové systémy a populární Grafické systémy a tvorbu webových stránek. Studenti jsou připravování od teoretických poznatků z oblasti IT přes širokou škálu praktických dovedností pro práci v nejrůznějších sférách výpočetní techniky až po tyto úzce zaměřené specializace. Mohou při studiu složit prestižní mezinárodní kurzy týkající se informačních technologií Cisco Academy a Autodesk Academia.

IT obor je žádaný

Přestože občas zlé jazyky tvrdí, že poptávka po počítačových odbornících stagnuje a trend trhu práce se obrací, o IT oboru to neplatí. Nástup nových technologií sice umožňuje podnikům snížit počty IT pracovníků, šikovní jedinci se ale nikdy neztratí. „Snažíme se i v rámci běžné výuky, aby naši studenti byli vedeni co nejvíce k praktickým dovednostem a specializacím, o které je na trhu zájem. Ti, kteří skutečně umí, mají po absolvování školy nadstandardní ohodnocení. To se nezměnilo,“ doplňuje ředitel Vodička z http://www.sssvt.cz/.

Výška? Dveře jsou otevřené

Obavy, které má určitý počet nových studentů z toho, že na škole neuspějí, z největší části opadnou během  prvních školních dní. Kontinuální studium připraví úspěšně na maturity až 97 % studujících, kteří se bez větších problémů dostanou rovnou na vysokou školu. Ti samostatní rozjedou rovnou podnikání, někteří již při studiu na střední škole.

Soukromá střední škola výpočetní techniky v Praze na Proseku pořádá poslední dny otevřených dveří v řádných termínech:

20. leden 2015 (úterý)

16. únor 2015 (pondělí)

O Soukromé střední škole výpočetní techniky Praha (SSŠVT)

Soukromá střední škola výpočetní techniky, s.r.o. je střední odborná škola s dlouholetou tradicí, fungující od r. 1994. Studentům nabízí studium specializací: grafické systémy a tvorba webových stránek, správa počítačových sítí, programování a databázové systémy. V současné době patří mezi nejmoderněji softwarově i hardwarově vybavené školy v ČR. Jejím výrazným kladem je také kvalita pedagogů. Jak vyučující odborných, tak i všeobecně vzdělávacích předmětů, kteří jsou ve svých oborech fundovanými profesionály. Kvalita výuky se každoročně odráží ve vysokém počtu absolventů přijímaných na vysoké školy. O absolventy školy je rovněž značný zájem na trhu práce. Uplatňují se v širokém spektru zaměstnání spojených s využitím výpočetní techniky a informačních technologií. SSŠVT je členem Sdružení soukromých škol ČMS. Více informací o společnosti naleznete na http://www.sssvt.cz.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3