INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Asociace českých nábytkářů od svého vzniku podporuje v České republice prodej kvalitního nábytku a poskytování kvalitních služeb vztahujících se k nábytku. Nyní se asociace rozhodla vytvořit pro široké spektrum zákazníků praktickou pomůcku, internetový vyhledávač prověřených firem. Významnou roli v tomto záměru hraje značka Česká kvalita – Nábytek.

Asociace českých nábytkářů je od roku 2006 správcem značky Česká kvalita – Nábytek. Program Česká kvalita je program podpory prodeje kvalitních výrobků a poskytování kvalitních služeb podporovaný vládou České republiky. Program je součástí Národní politiky kvality. V současnosti je v programu Česká kvalita zapojeno 20 značek kvality a značka Česká kvalita – Nábytek, kterou spravuje Asociace českých nábytkářů je jednou z nich. Hlavním cílem programu Česká kvalita je vytvářet jednotný systém, umožňující zviditelňovat důvěryhodné a nezávislé značky kvality, které jsou založené na objektivním ověřování kvality výrobků nebo služeb třetí stranou. A to je i zájem Asociace českých nábytkářů, neziskové profesní organizace hájící zájmy celého nábytkářského oboru.

Vyhledávač je umístěn na doméně www.nabytek-jistota.cz . Vyhledávač nabytek-jistota.cz je nekomerční vyhledávač seriózních a prověřených firem. Vyhledávač je zde proto, aby zákazníkovi pomohl s výběrem společnosti pro dodávku vhodného nábytku. Společnosti, která je orientovaná na zájem zákazníka. Společnosti, na kterou se zákazník může spolehnout, co do kvality nabízeného nábytku i zdravotní nezávadnosti používaných materiálů. Společnosti, která je vždy připravena nabídnout něco navíc.

Jak jsou společnosti prověřovány? Pokud jsou společnosti ve vyhledávači zařazeny jako nositelé značky Česká kvalita – Nábytek, jsou produkty nebo služby vždy prověřovány třetí osobou. Pokud se jedná o členy Asociace českých nábytkářů, vztahuje se na tyto společnosti Morální kodex člena Asociace českých nábytkářů. (Naleznete na www.czechfurniture.com). Zde se členové, mimo jiné, zaručují trvale sledovat závazné předpisy České republiky týkající se předmětu jejich podnikání a respektovat je. Dále se zaručují, že kvalita jimi prodávaných výrobků a služeb odpovídá normám platným v Evropské unii a v České republice. To platí i pro materiály, které členové AČN používají ve výrobě a při konstrukci nábytku.

Kromě řady užitečných informací, lze na doméně www.nabytek-jistota.cz nalézt, prostřednictvím e-letteru „O NÁBYTKU s jistotou“, aktuální informace ze světa firem zabývajících se výrobou nábytku v České republice. Ten je možné stáhnout na titulní straně a nahlédnout je možné i do archivu tohoto e-letteru. (Ten však zatím není příliš rozsáhlý, protože v aktuální formě začal vycházet od ledna letošního roku).

(tz)

 

 

 

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3