INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Verbatim na veletrhu Euroluce 2013 (stánek B38, hala 15) představí převratné technologické novinky v oblasti OLED a LED světelné zdroje na bázi nitridu galia (GaN), které poskytují bezkonkurenční účinnost a jas. K vidění budou LED zdroje Verbatim využívající průkopnickou technologii nitridu galia.

GaN LED nabízí nejméně pětkrát vyšší jas než konvenční LED, což umožňuje výrobu světelných zařízení podstatně menších rozměrů díky zvýšení účinnosti. Světelní designéři tak mají díky tomuto průlomu větší volnost při navrhování.

Návštěvníci stánku Verbatimu budou moci vidět poslední řadu nejmodernějších na světě, stmívatelných a barevně nastavitelných OLED modulů, vybavených technologií VELVE™. Poslední odlehčené moduly VELVE od Verbatimu produkují neoslňující jas až 2000 cd/m2 – tedy dvakrát více než předchozí generace. Nová řada Verbatim OLED panelů dosáhuje světelnou účinnost 51,6 lm/W, což je o 70 procent více než předchozí generace.

Společnost představí novou řadu stmívatelných Classic A LED zdrojů pro profesionální osvětlení. Jsou k dispozici v 7,5W nebo 10,5W verzích jako náhrada za 40W nebo 60W tradiční žárovky, všechny nabízejí široký vyzařovací úhel (větší než 220°) a teplé bílé světlo 2700K. 7,5W Classic E27 s krytím IP65 je vhodný pro venkovní použití nebo kdekoli je potřeba voděodolné LED osvětlení.

Verbatim také ukáže světelné příslušenství, které doplní již prodávané vysoce kvalitní a spolehlivé LED zdroje. Nová řada stylového příslušenství, která se perfektně hodí k LED žárovkám Verbatim PAR16 GU10, je dodávaná v balení s upevňujícím rámečkem v barvě bílé nebo broušeného hliníku, včetně úchytného kolíčku, patice GU10 a připojení k napájení. Je k dispozici ve dvou různých IP ochranných krytích. Zatímco model s krytím IP23 je vhodný pro celkové osvětlení, IP44 verze nabízí lepší ochranu proti vodě, takže je ideální pro osvětlení v koupelnách a jiných místnostech se zvýšenou vlhkostí.

Začátkem tohoto roku Verbatim oznámil, že tržby z LED produktů podle předpovědí v příštích několika letech významně vzrostou.

"Značka Verbatim byla více než 40 let v popředí inovací v oblasti ukládání dat. Využíváme zkušeností s přinášením špičkových produktů na trh v kombinaci s odbornými znalostmi Mitsubishi Chemicals v technologii osvětlení k rozšíření našeho portfolia LED světelných zdrojů a posílení naší pozice na trhu," říká Jeanine Chrobák-Kando, EUMEA Business Development Manager společnosti Verbatim.

A dodala: "Těšíme se na nové úžasné světelné technologie na Euroluce a představení nejnovějších LED a OLED produktů Verbatim. Na naše LED produkty, jejich spolehlivost, prvotřídní výkon, kompatibilitu a kvalitu je možné se vždy spolehnout."

(tz)

 

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3