INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Až 25 % úspory svých nákladů na plyn mohou dosáhnout domácnosti, pokud se rozhodnou přejít k AKCENTĚ ENERGIE. Ta nově přichází na trh s nabídkou dodávky zemního plynu pro domácnosti a živnostníky. Konkurovat zavedeným společnostem chce jak výhodnou cenou, tak nadstandardním klientským servisem.

AKCENTA ENERGIE představila svoji novou nabídku dodávek zemního plynu pro domácnosti, živnostníky a malé firmy. Právě především domácnosti tak mohou při přechodu k AKCENTĚ ENERGII ušetřit až 25 % ročních nákladů na plyn. Při neustále stoupajících cenách za tuto komoditu se může jednat o stovky i tisíce korun.

„Naše společnost působí na trhu s energiemi již více než 5 let, kdy našimi zákazníky byli především firmy a podnikatelé. Na základě kladných ohlasů jsme naši novou, velmi konkurenční nabídku dodávek zemního plynu rozšířili i pro segment domácností. Odpovídá to také dlouhodobé strategii naší společnosti nabízet ucelené portfolio služeb,“ okomentoval vstup na trh Tomáš Bělina, předseda představenstva AKCENTA ENERGIE a dodal: „Velkým hráčům na trhu chceme konkurovat nejenom cenou, ale především potom kvalitou služeb, kterou naši klienti oceňovali již dříve. Každý klient je pro nás důležitý a podle toho se k němu také chováme.“

AKCENTA ENERGIE není na trhu s energiemi žádným nováčkem, platnou licenci na prodej elektřiny získala v roce 2007. Primárně se soustředila na její dodávky malým a středním podnikatelům v celé České republice.

O společnosti AKCENTA ENERGIE:

AKCENTA ENERGIE a.s. patřící do skupiny AKCENTA je dodavatelem elektrické energie a plynu pro firmy, podnikatele, živnostníky a nově také zemního plynu pro domácnosti. Společnost byla založena v roce 2007 a k licenci na obchodování s elektřinou získala v roce 2012 licenci, která ji opravňuje k obchodování s plynem. V současné době patří mezi její zákazníky jak komerční subjekty, tak také státní správa, živnostníci a nově též domácnosti.

O skupině AKCENTA:

Skupinu AKCENTA tvoří tři samostatné společnosti: AKCENTA CZ, a.s., obchodník s devizami, AKCENTA ENERGIE, a.s., obchodník s elektrickou energií, a AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo. Skupina působí na středoevropském trhu v oblasti obchodování s devizami, obchodování s energií a poskytování finančních služeb, vkladů a úvěrů.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3