INZERCE
Přední podnikatelský časopis
Vychází již 26. rokem

Prologi copyPrologis, Inc., globální lídr v oblasti průmyslových nemovitostí, dnes oznámil, že rozšíří svůj Prologis Park Prague D1 East o další dvě budovy - DC8 a DC9. Celková rozloha nových prostor bude 10 360 metrů čtverečních. Obě budovy jsou pronajaty ještě před zahájením výstavby.

Transakce zahrnují:

·5 160 metrů čtverečních v budově DC8 pro společnost Logflex, českého poskytovatele logistických služeb třetím stranám. Transakci zprostředkovala poradenská společnost 108 Agency.

·5 200 metrů čtverečních v budově DC9 pro společnost Nagel-Group, evropského poskytovatele logistických služeb specializujícího se na skladování zboží vyžadující regulovatelnou teplotu. Nagel současně rozšířila svou stávající nájemní smlouvu v budově DC2 v Prologis Park Prague D1 West na 13 700 metrů čtverečních.

Dokončení obou budov je plánováno ve třetím čtvrtletí tohoto roku.

„Jsme nadšeni, že jsme získali další pozemky v tak žádané lokalitě se stoprocentní mírou obsazenosti,“ řekl senior viceprezident a ředitel Prologis pro střední a východní Evropu Martin Polák. „Tato plánovaná expanze je plně v souladu s naší strategií poskytovat zákazníkům nejlepší lokality pro jejich podnikání. Oblast kolem dálnice D1 nabízí společnostem působícím v celém regionu ideální podmínky, což vysvětluje trvale vysokou poptávku, kterou zde sledujeme,“ doplnil.

Prologis Park Prague D1 East se nachází asi 11 kilometrů jihovýchodně od Prahy u sjezdu z dálnice na Říčany a Jesenici. V současné době se park skládá ze sedmi budov o celkové rozloze 130 000 metrů čtverečních moderních distribučních prostor. Umístění parku nedaleko dálnice D1 nabízí skvělý přístup do centra Prahy a k řadě tuzemských i zahraničních tras.

Prologis je s více než 950 000 metry čtverečními logistických a průmyslových ploch jedním z předních poskytovatelů distribučních prostor v České republice (k 31. prosinci 2015).

Prologis, Inc. je globální lídr v oblasti průmyslových nemovitostí. K 31. prosinci 2015 měla společnost Prologis podíl (ať již v podobě úplného vlastnictví, či jako společný investiční podnik) v nemovitostech a developerských projektech o celkové ploše odhadem 62 milionů metrů čtverečních ve 20 zemích. Společnost nemovitosti pronajímá více než 5 200 zákazníkům včetně třetích poskytovatelů logistických služeb, přepravců, maloobchodníků a výrobců.

(tz)

Slovo ke dni

  • Obrat k přirozené stravě nebo zdravému selskému rozumu?

    Není to tak dávno, co vyšla souhrnná zpráva pod hlavičkou OSN upozorňující na nebezpečí vysoce zpracovaných potravin. A čím že jsou nebezpečné? Mají souvislost s výskytem a rozvojem některých chorob včetně těch obávaných civilizačních a duševních. O posledně jmenovaných se dokonce hovoří čím dál častěji jako o epidemii. Není se co divit. Evoluce člověku trvala léta. Jak by mohlo být lidské zažívání zvyklé na látky nebo technologické zpracování surovin, které není starší než století? Zažili jsme boom ztužených tuků, tuků na smažení, průmyslových cukrovinek obohacených o kukuřičný sirup, glukózovo-fruktózový sirup, modifikované škroby, emulgátory, sladidla, přídavky mléčných bílkovin, hrachového proteinu…Ve výčtu by se dalo pokračovat. Otázka tedy zní, když je možné restrikcemi potírat kde co, nebylo by nasnadě také něco zvýhodnit? Třeba...

    Pokračování ...

Objednejte si zasílání časopisu Prosperita s přílohami - bezplatně!

Plnohodnotné vydání skutečně zdarma.

Kompletní PDF s našimi časopisy - Duben 2024

INZERCE

Partneři

Hlavní partneři:

TOSlogo 172 JPF

 

Partner plus:

  
         

Partneři:

logo-grada3    logo-dtocz upv logo 56
dk logo 2

Duševní vlastnictví - ve spolupráci s ÚPV

foto upv

Ochrana průmyslových vzorů 19. leden 2024

Anglické slovo design je odvozeno z latinského de-signare, označit, vyznačit. Postupně dostalo také významy „navrhnout“ či „návrh“. Od poloviny 20. století, kdy se začal klást větší důraz na vzhled výrobků a na reklamu, se rozšířilo do mnoha jazyků, včetně češtiny, v užším významu „výtvarného návrhu užitkových předmětů“.

Pokračování ...

Zaregistrujte se do našeho newsletteru

 

 

Navštivte také naše další portály

madambusinesscz RGB freshtimecz

Odborní partneři

csj105 cia 60 copy kzps 2024 acto cma 30 let  Svaz květinářů a floristů ČR  cmsm105caim200 AVLOGOM3